Prijava

Једна пичка ми се свидела јако и има тетоважу, али ми не дозвољава да јој мунем паламар док се и ја не истетовирам. Пошто је за нас јебаче пичка светиња ми не прежемо ни од чега, лепо вас молим да ми дате своје предлоге за тетовирање. Молим да реагујете брзо и слободно качите слике да могу да покажем свом личном татуу мајстору.

Истетовирај бохора, икона иде гратис.

лајк за тему и за власника исте

Истетовирај бохора, икона иде гратис.

Прибележено. Конструктиван предлог!

Ja reko Bokser otvorio temu.

zmije i deteline su uvek pravi izbor

Kurčinu. Ili Jebača. ILI PORTLAND!

Ако те условљава тетоважом да би ти дала коке онда си фејк бачје опааа

Ако те условљава тетоважом да би ти дала коке онда си фејк бачје опааа

Riba ima kompleks, a ja samo želim da joj pomognem.

Glavni samo napred, nemoj da slušaš ove. Ja od kacam se istetovirao jebem u proseku 34 procenta više. Zbog pičke se vodili ratovi a da se čovek neistetovira.

Bohore, odbanovan si :)

Од толико риба ја ћу због једне да се тетовирам лолол
Толико сам моћан да бих ја њу слудео и натерао је да скине и то мало тетоважа што има а не да јој угађам. Ућеро би јој ја комплексе..

Едит

Ja od kacam se istetovirao jebem u proseku 34 procenta više.

аххахахаха

Protestujem. Nisam ni trebao da budem banovan. A i zbog poštovanja prema Kuzmanovim sestrama čekam da se prvo on loguje sa originala, da ja vidim da je nešto napisao pa ću posle.

Ime oca, majke, brata, sestre, žene, dece, zaove, pastoraka, taštu nemoj, Kebu, Zorana Kulinu i debelog Dekija iz 'Kuvajmo srcem'.

Itetoviraj neki šaljiv tekst u predjelu iznad kite , ako ništa drugo nećeš imati komplekse ako se riba nasmije kada joj pokažeš vršnjaka. Za ostale djelove tjela mojii favoriti su veš mašina sa krilima anđela ili veliko teleće govno to uvjek pali.