Prijava

Definicije treba ukinuti. Ove sadašnje mogu da ostanu kao relikvija i uspomena na neko minulo doba ali novih ne treba više da bude.
Sve je živo proseravanje. Ceđenje zadnje kapi života iz takvog vida afirmisanja i takmičenja. Ljudska zaludnost je došla pod lupu baš zbog tih jebenih definicija koje niko i ne čita jer su sranja usiljena.
Klanje, svađanje, plusiranje, minusiranje, plaćanje za turnire, moljakanje za ocene... I to sve zarad nekog prevaziđenog oblika humora. Dosta!
Koga više boli kurac za čitanje. Niko živi ne čita odnosno, čitaju samo članovi. Od 100 registrovanih, 1 krene da piše i to su uglavnom vicevi sa interneta i biva banovan sa xnjo xnjo xnjo razlogom bana koji verovatno satima smišljaju humor roboti u mod odelima. Ostalih 99 tumara ovde i pravi postere i reakcije i boli ih kurac. Što i treba da bude. Imaju svoju zasebnu ravan ovde koja egzistira prosto kroz komentare. Iskreno, veća je konkurentnost među posterima i reakcijama baš zbog toga što se ne računaju ocene. Niko nov ne dolazi, niko ne osvežava ionako trulu atmosferu na ovom sajtu jer ovaj sajt nema šta da ponudi baš zbog glupih definicija i degena što pilićare za koji plus. Oćeš posetu Kajzene? E PA ONDA UKINI JEBENE DEFINICIJE I IZRAVNAJ SVE NA NULU PA ONDA DA VIDIMO KO ĆE BITI CAR NA NOVOM TERENU!
KO SE NE SLAŽE NEK MI POLIŽE JAJE! NEMATE POJMA

Apsolutno za. Definicije vise niko i ne cita.

slabo ih ko i pise
a jos slabije i komentarise

PA NIJE OVO SAJT ZA DEFINICIJE, IDITE NA FEJZBUK PA PISITE KOMENTARE TAMO DA VAM LAJKUJU

Kako vas boli kurac što ja sutra radim do dva.