Prijava

Vukajlijaši i ondulatori,

Ja bih da predložim ako može da se opet otvori tema da se mogu predlagati definicije za odabrane, bez restrikcije na autore koji imaju manje od 5 odabranih. Osećam da fali ovo: vidim dosta puta dobru definiciju, ali na primer autor ima 5, 10, 15 odabranih i sad ja ne mogu da tu definiciju predložim. Jebiga, ako je dobra definicija, dobra je, bez obzira ko je pisao.

Varijacije i priključenija (opciono): Možemo izostaviti npr. predlaganje definicija autora koji imaju krunu, ako će to nekoga učiti srećnim i ako neko misli da je to više fer. Može se npr. uvesti da svako postuje jednom u 3-5 dana, ne verujem da je neki problem. Što da ne, mogu i da budu paraleno otvorene i ova tema i ona za ljude koje imaju manje od 5 odabranih.

Šta kažete na ovo?

Ja mislio da ovde predlažemo definicije za vraćanje zgroblja.

Tu temu verovatno niko i ne gleda a i da predlozis nekoga ko ima vise ne verujem da bi smetalo. U svakom slucaju za.

Мислим да има више ефекта да лизнеш буљу у коментару.

Pazi, i ako ne bude neko od modulatora mnogo uvažavao naše predloge, zgodno je uvek pročešljati kroz takvu temu i pročitati dobre definicije. Ne vidim da može da škodi.

Боље да људи предлажу, модови немају укуса. Одабирају говна, добре бришу.

Dobro je bilo ono glasanje za kad se cistila tema za odabir

ja sam za
stavljati popularne onakve kakve su i koje su u odabrane je zlo
dobre defke su izuzeci

Dobar je prijedlog

Боље да људи предлажу, модови немају укуса. Одабирају говна, добре бришу.

Dafak, kojom si ti logikom došao do toga da će modovi predlagati?

Za svakako, samo da se češće poštuju predlozi nego na onoj temi, bude odabrana jedna od 30.

Неће модови предлагати, кажем да је боље да ми предлажемо дефиниције него да они сами одабирају шта оће. А одабирају говна иначе. Геније.

Pa tako si sklopio rečenicu, šta onda bolje, kad je to Luks i predložio :)

da li se ikada desilo da je neki predlog usvojen?

Jeste kad je samhain predložio da se pušta sinan na sajtu sad je to uvedeno samo na četu i nije samo sinan al biće za jedno godinu dana

ima li koji moderator da luksu, jeahovi i njima sličnima štiklira sve definicije redom pa da jednom za svagda zavrsimo rasprave o kvalitetu i nekvalitetu na vukajliji?

Буди добар да ти не штиклирам иксшестицу шрафцигером преко целе хаубе.

Jebač, smorio si.

Meni je ok predlog, možda bude. Češće bih proveravao temu bez restrikcija.

Bilo bi lepo da izglasamo, dakle napišite: da ili ne? Zašto da, zašto ne? Neki svoj predlog. Odstupanje od teme samo ide autorima na štetu. Bolje da se usaglasimo oko preciznih i konkretnih stvari, jebiga, nego da kukamo u prazno.

Paninaro, opet pišeš gluposti, oftopikuješ i po ko zna koji put me prozivaš bez razloga. Sramota za čoveka u godinama. Izvinjavam se na oftopiku.

Podržavam predlog, uz uslov da na toj temi mogu postovati autori koji imaju određeni broj (npr. minimalno 15) odabranih definicija.