Prijava

pseto88

E sad cu skrenuti sa teme ali se pitam da li je ikome kao meni smesno kada na marakani na poluvremenu spiker nabraja sponzore i izmedju gasproma, toyote, jata, laste, air srbije i ostalih firmi pomene i neprikoanovenog neunistivog jednog jedinog ziku sliku?

A i nevezano za ostale sponzore se kidam kad cujem zika slika nemam pojma sto

Хахахах и мени је то увек било прејако. А занимљиво ми и између осталог што никад нисам видео или чуо рекламу за Жику Слику сем на Маракани.

Радмило, што те нема на хексу?

jbg, coa, tad sam bio direktno ugrozen i pozivao sam na zastitu svojih prava. sto se tice danskih fudbalera, neka ih stiti sonja biserko ili kome je vec to posao. a sta? da slome nogu bentneru? da ne bi mozda igrao losije posle toga?

па не бих ја никад довео у питање знање барда, ако он каже да би испровоцирао роналда и ломио ноге данцима - тако је и крај. ал' ето, ако се данским фудбалерима ломе ноге, онда се може и прежмурети на покојег мртвог гробара, хоће ли тај мртав гробар можда да пређе из тотенхема у неки реал за шесет милиона и увесељава сиротињу? 'оће курац!

едит: а да, одговор... бендтнер би и без ноге био претња по нашу одбрану, тако да не знам који би им био следећи корак, али не сумњам да би бард и анђус нашли решење глат.

едит2: стеване, нисам био на сајту можда два месеца, незнам је си ли приметијо! 'ајде, докон сам, може.

Па питам за ове дане откад сам приметио да си опет ту. Ево правим.

Dugo mu je trebalo da počne da pljuje po njemu ahahahahahhahaha
http://i.imgur.com/I0Fmy4i.png
ANĐUS BOG

лол, ово је већ ново померање прозивања. од уторка 12. априла, па од уторка 14. априла. само остаје питање је ли ђилас платио ручак или боли стојнић за анђуса.

иначе, анђус ми је својевремено ретвитовао твит (или како се већ каже, лол). тако да, оно, пссссссст!

је л' гледао неко? да ли је ђилас легао на руду и удомио госте у савез или је анђусара изнео сав прљав веш? шта каже грба за пораз?

dusan1001
ANĐUS TAKTIČAR

Учио од Барда, мајстора тактике. Лололо

Папете, немој Марко бити.

Od 1.02.00 bard i Andjus procenjuju kako se radi sa igracima, vrhunac je Andjus koji bi igracima da procenjuje koja im je noga bolja da bi je forsirao.

Živadinović tvrdi da starlete tokom bahanalija izmore fudbalere, pa oni ne mogu da se koncentrišu na samu igru.

– Pomutile su im mozak. Ne mogu celu noć da se ”krevetaju”, a da sutradan igraju. Reprezentativci misle da je uspeh ako ga ubace u vaginu . Opale tri rupe pa budu srećni, a ne znaju da su najmanje još trojica njihovih saigrača bili u toj istoj rupi – rekao je Živadinović za Informer i dodao:

Au kakve sve televizije i emisije postoje, ni tepih bombe ovo ne mogu izleciti.

kako hvali informer hahaha

Da malo živne tema.