Prijava

Свак од нас је лијен, било да је у питању прошло, садашње или будуће вријеме. Љеност, по мени, има два лица: прво лице је то што је погубна. Немојте ми сада овдје глумити мамице и причати да се треба отарасити љености, јер сви то знамо. И радимо на томе. Као.

Друго лице љености огледа се у томе што је пресмијешна. То је оно када ти видиш те маестралне смицалице којима прибјегаваш само да скратиш себи муку и да посао завршиш што прије, без значајног напора и губитака на времену.

Ја сам магистрирао ову професију. Око куће ме боли курац да било шта урадим, а није да имам нешто урадити, ево сада рецимо говорим кеви да би требали изгладити односе са комшијама јер они имају трактор са грталицом или тако неки курац јер се мени не да да очистим овај нокат снијега који је нападао. Једноставно не могу и јебига. То је једна од мојих карактеристика - радим оно што мени треба, и само то могу урадити без икаквих напора и кукњаве. Да ми треба ауто, ја бих сада излетио из куће, очистио тај снијег за десет минута и томпус прика.

Сврха теме је да нам на њој препричавате заједничке дожиљаје вас и ваше љености.

Па да пођемо. Ово је прича, живота мога, а ја у њеном срцу само епизода.

Прошлог љета моја кућа је остала мени на бригу на десет дана. За тих десетак дана, колико сам био ''сам'', кроз кућу је проциркулисало па једно тридесет људи сигурно. Ту смо увијек били нас тројица, ја и двојица другова. Било је отприлике пола:пола, мушкарци:жене. Дјевојке су свакодневно прале суђе, знало се и усисати, покупити смеће и празне флаше са балкона и свашта нешто. Углавном, чистило се. Нисмо џибери и не уживамо у смраду. Волимо кад је лијепо.

И дође последњи дан моје самоће. Пала је одлука да одрадимо генералку, дакле да се теписи истресу, да се обришу или оперу прозори, да се завјесе оперу, да се веш убаци у машину, све да се среди, Первол спонзор да ми буде.

Ја сам тада узео да усисавам. И тада је своју последњу границу показала моја љеност - док усисавам, пушим цигарету и ходам по кући, гледам гдје је пепељара, видим је тамо на столу, али ми далеко у пичку материну, и у том тренутку отресам пепео на паркет и усисавам га.

поз

Ispade da na Vukajliji nema lijenih ljudi. Ili vam je droga pojela mozak. Ili ste lijeni da napišete nešto.

pisao bih ja, ali me mrzi...

toliko sam lijen da nisam ni sopstvenu foru mogao da smislim sad, nego sam ukrao jednu iz definicije, koju me mrzi da linkujem....

Ја бих могао књигу о овоме да напишем, али погађаш, мрзи ме.

То је једна од мојих карактеристика - радим оно што мени треба, и само то могу урадити без икаквих напора и кукњаве. Да ми треба ауто, ја бих сада излетио из куће, очистио тај снијег за десет минута и томпус прика.

Nije to ni karakteristika, ni lenjost, to je samozivost.

Данас сам се упишо два пута. Мрзело ме да одем до вц-а.

KAO MAČAK U ČIZMAMA, KONTAŠ

Дотле да ме мрзи да читам твоје постове. Одох да спавам и да се пробудим сутра после радног времена...

Jednom sam umalo dehidrirao jer me mrzelo da trknem časkom do kuhinje da pijem vodu. Jednostavno me mrzelo. A onda sam istripovo - što brate da ne ustanem i odem da pijem vode? U čemu je problem, mislim? I uradim ti ja to, ustanem i uzmem čašu, napunim je vodom i sipem u grlo, pa još jednu, pa još jednu. I onda ukapiram da nije bio nikakav problem ustati, trknuti do kuhinje i popiti čašu vode. Mada sam posle opet razmislio i shvatio da sam mogao bez vode još pari sati dok ne počne baš da me drma žeđ, taman dok se buraz ne vrati iz škole i pitam ga da mi natoči flajku ladne vode s česme vani.

Par puta mi bilo mrsko da ustajem i idem po pepeljaru dok pijem kafu.
Pošto svakako pijem hladnu kafu i obično ne pušim uz kafu nego posle ispijanje kafe, jednostavno sam popio lagano kaficu i kasnije iskoristio tu prljavu šolju da tresem pepeo i gasim cigare u njoj.
Pa šta, svakako ću je oprati kad završim to sve. Isti kurac, govna od kafe ili govna od kafe i pikavci.
Al smrdi... Jbg... Al mi bilo lakše... Al smrdi...

Kad sam bio manji lezao u sobi na par metara od cesme i zvao sam babu da dodje sa drugog sprata da mi natoci casu vode.

Izdrkam ja i to sve po sebi jersam ležao a mrzelo me da ustanem da išaram tepih. I mrzelo me da ustanem da se operem i ostanem ja tako da ležim da se skori. Šta, ionako je bio petak a ja se nedeljom kupam, za dva dana niko neće crći...

Moja ljenost doseže do tačke gde razmišljam o nekom kućno sklepanom gedžetu za masturbaciju, pošto me mrzi da radim to ručno, ali problem je što prvo moraš da smisliš ili izguglaš načine za pravljenje istog, a smor je brateeeeee... Naravno, neko će reći da se takva sprava zove "žena", ali moja zahteva bar nešto zauzvrat, i to je opet smorrrrrr...

kupi sebi masažer prostate.

Izdrkam ja i to sve po sebi jersam ležao a mrzelo me da ustanem da išaram tepih. I mrzelo me da ustanem da se operem i ostanem ja tako da ležim da se skori. Šta, ionako je bio petak a ja se nedeljom kupam, za dva dana niko neće crći...

Cekaj, u normalnim okolnostima svrsavas na tepih ? ಠ_ಠ

P.S Kaizene jebem ti mater, ubaci dugme citat u forum !