Prijava

Изненадили би се кад би знали колико је једноставно направити уље. Ја сам пробао на више начина, али овај један је најпростији, могло би дете од 4 године да направи..

Link, pvt?

Posle ga spusti i spava mu se.

Ја сам у једном периоду имао озбиљан проблем са апетитом и несаницом.. Пре тога Нисам могао ништа да једем док не заварим џоинт и нисам могао да спавам ако пред спавање не спржим топину.
То је период кад сам престајао да дувам траву. Ту ми је уље помогло до јаја, а што је најбоље од свега оно не ствара психичку зависност као трава. Иако је та завнисност код мене била слаба, није лако после више од 10 година свакодневног дувања престати на суво па ми је требало било шта, неки плацебо. Пљуге ми нису помогле ни најмање, а после само једног дана ми се вратио и апетит и сан. А нисам имао више потребу да конзумирам уље.

Вутрино уље је убедљиво најлековитија ствар на свету. Из дана у дан сазнајем за неке нове људе који су се излечили користећи то чудо.

Pa iako sam po netu čitao samo o pozitivnim dejstvima ulja, bio sam skeptičan samo iz razloga što sam mislio da ako to ulje može i najmanje da pomogne, doktor bi mu makar to napomenuo, iako kontam da je to protiv propisa ali jebeš ga, valjda je važnije spasiti život, nego sad tu nešto moralisati koje pičke materine.

Углавном се користи тако што ставиш једну кап испод језика. Мада капирам да има више начина за употребу.

E to to, tačno, znam da je pominjao jezik nešto, meščini da baš pod jezik ide.

једна капљица ти у мозгу направи исто што и један џоинт одједном рецимо.

Znaš kako, pošto je zbog svega on imunološki dosta slab, mora jednu kap da koristi i ta kap ga baš voza. E a davao je jednom drugaru da proba, ali mu je dao 3 kapi da ga baš uradi, tako da ne znam kakav je efekat jedne kapi na zdravog i jakog čoveka.

И то је брука јефтина цена

Može biti, ne razumem se u to, ali bruka je jeftina cena ako će to ulje da mu spase život, a ne da umre zbog jebenih 2000 evra i doktora koji mu daju lekove koji mu ne pomažu, nego očigledno samo usporavaju proces.

Čekaj, koja je tvoja preporuka, iz finsansijskog ugla, da kupuje to ulje u Nizozemskoj ili da ga sam pravi, odnosno šta je jeftinije? Pitam čisto onako iz radoznalosti, pošto kapiram da je bolje da ga kupuje jer je u Holadniji kvalitet bolji.

Лекари ћуте о томе.. Ниједан ти неће препоручити то уље..
То му у неку руку дође алтернативна медицина, јебем ли га..

Боље је да купује тамо, ако је та цена.. Проверено је и није скупо..