Prijava

Boxore, ae što lažeš, nego što ne umeš da lažeš...

Ако не умије да лаже, онда говори истину?

Jebiga, pročitaj još tri puta i pokušaj da razumeš šta sam rekao...

A kad ne uspeš, onda pročitaj ovo - drugim rečima, moj post je značio da je uhvaćen u laži...

Права љубав није ништа него термин, застрашујући број жена може да буде "права љубав". Ваљда вријеме и само бивање са неким добро/лоше утиче на биохемију.

Brate, ovo je tačno i plaši. Ali ozbiljno, bez zajebancije. Izgleda da čim kreneš da razmišljaš o ljubavi, ispadne sve jezivije od horora.
http://1.bp.blogspot.com/-bpAdjha1_b4/TcpfWGUDO5I/AAAAAAAAASY/HC3NFqxRyxc/s1600/man+hiding.png

Rajderu zašto provociraš bez ikakvog razloga i povoda smorio si za sve pare

Boxore, ae što lažeš, nego što ne umeš da lažeš...

Ajde bre beži budalo.

*бУдало са великим У

Od svih kanti korpi i ostalih kuraca ovaj mi je bio najposeban :D
Nahvatam neku lujku i zacopam se kao budala.
Prvo je bilo kao joj sviđa se njoj oženjen lik kurac palac i ja iskuliram to u fazonu ne smeta mi neće te ženiti a ima obaveza pa mogu uskakati kada on vodi klinca na pecanje, i potraje to skoro dva mjeseca par dana ja vodam par dana taj lik i nije bilo toliko ni loše praznio se tinejdžer jebeš mu majku. A nakon toga vidimo se mi jedno veče kada ona u fazonu e doće i moja drugarica da bleji sa nama, ja sve kontam aj neka je kada riba dođe i poče da se ljubi sa ovom mojom dok ja sjedim kao klada. Ne znam kako sam izdržao to veče jebeš mi sve. Kasnije mi poslala par poruka kako joj se sada sviđaju djevojčice i standardna kako nije do mene i kako je ona previše poremećena za vezu...
Iskreno bio sam u defektu sigurno pola godine nakon tog nemilog događaja ali dovoljno piva i buksni sve poprave.
I druga scena , odem sa ribom na kafu napijemo se kao svinje pokaramo u wc-u , sutradan dobijem poruku kako se pomirila sa bivšim. Jbg očigledno bivši jebao bolje :(

Сине, ала ти знаш да одабереш, женске, свака час'...

@ЕКТИМ
Na grešnicama se uči :D

HAhahahaha pobedio si maćori

NA sve to borise još sam radio u slavenu u tom periodu :D

Ako ti se ne diže kurac više na svoju ribu to je razlog da raskinete

Сазнала је да сам ожењен и имам унуке.

Jedan jer: "Nisi dovoljno ženstvena, nikad se ne šminkaš, nit nosiš štikle."
Drugi jer sam se šminkala, vjerovali ili ne, i jer sam išla na Fejsbuk profile drugim momcima. Dolazio mi kući da gleda historiju pretraživanja na računaru, a poruke sa telefona mi je obavezno čitao. Eno ga i dan danas u vezi sa djevojkom s kojom se dopisivao dok je bio sa mnom.
Treći jer smo daleko, uh to je baš boljelo, a da su se dodjeljivale nagrade za najvećeg naivca te godine, ja bih vjerovatno osvojila. Koliko mi je bilo stalo, toliko sam bila ćorava, pa dok sam ja skupljala pare da odem da se vidimo, on je imao neku žensku s kojom se ljubio. Njegovo opravdanje, razlog, šta god, je bilo: "Pa ja to tako s vremena na vrijeme, nije to ništa ozbiljno."
Ja što sam išta odjebala je bilo jer je agresivan. Nema udaranja.
Imala sam i ovako nekih odjeba od momaka koji su mi se dopadali, i kojima sam prilazila. Uglavnom, kroz razgovor, u jednom trenutku kaže on meni "Hoćeš li još piva?", ja kaem "Pa haj može", da bi uslijedilo "Eno ti tamo pa kupi sebi", i pokaže na šank. Sreća pa sam naučila čitati između redova ponekad, inače bih otišla po pivo i vratila se opet.
Drugi put je on počeo sa mnom razgovor, nešto se rastezao kao slina, pa kroz poluosmijeh "Kontam da idem kući, smor svirka", i ja uletim tu sa "I ja ću uskoro, možemo zajedno", on kae "Neću". E mislim se i nećeš. Sad se već uvrijedi kao dijete kad prolazim kraj njega kao kraj cigana koji traži 2 bona a ja kažem "Neam".

Ekstra tema inače