Prijava

Ne samo sto se odrade tice Thilmo, vec uopste. Ja imam jednog druga, kad pocne da prica, drzi monologe po 15 minuta. Ja cupkam nogom, gledam na sat, kolutam ocima... Nista!
Onda ga oteram u picku materinu i kazem da smara. Tek tako ukapira.
A vazi za pametnog lika, tako ga okolina dozivljava.

Probao sam dok sam jeo picu i ispalo je 132. Sutra ću da probam uz suši.

Jebeš IQ, znam jednog Cigu koji je oženio neku medicinsku sestru iz Austrije, eno ga sad gospodin čovek, ganja Audija, nosi bele farmerke i ima onaj golemi kaiš k'o Cobe.

Slaba emocionalna inteligencija kao uzrok nejebanja medju vukajlijašima

Маестро ♦
Slaba emocionalna inteligencija kao uzrok nejebanja medju vukajlijašima

Maestro, ti onda tek nisi gledao temu Fotografije vukajlijaša.

ja kao inteligentna osoba i inzvaredan preduzetnik i biznismen se samo i okruzujem inteligentnijima od sebe, glupi ljudi mi ne trebaju, samo mi donose troskove...tako da vi sto ste clanovi mense slobodno se javite da dodjete kod mene u firmu na razgovor

Vi što imate 141, 159, jeste uzeli u obzir da se test radi 20 minuta? Ok je test, šta serete, kontam da ste vi što imate mnogo bodova prekoračili vreme ili ste jednostavno imali ludačku sreću u ubadanju a b c d odgovora. Ja sam slao običnim ljudima uradilo ih je troje sa 108 bodova, što mi je i realno donekle.

Eno, pogledaj vrijeme kada si ti objavio tvoj a ja svoj. Razmak oko 20 minuta taman a nijesam ga uvatio isti sekund kad si postovao.
Znači, za mene test nije težak ali nije to ne znači ni da je naročito mjerodavan. Visok IQ prema ovim testovima samo potvrđuje da mogu da rješavam osmosmjerke, sudoku i te munje brzo i efikasno... a nije da sam neki ljubitelj istih tako da mi i nije naročito koristan.

Mada evo npr. zamislimo da ove rezultate dobijemo i na mensinom testiranju...
Recimo, ode prosječan Vukajlijaš da se testira i izađe da mu je IQ jači od Ajnštajnovog. Ko je pametniji? Čo'ek koji je iznio teoriju relativiteta ili lik koji bleji na internetu pola dana i dobar je samo u drkanju kurca i rješavanju nekakvih logičkih problema?
Smiješno pitanje.