Prijava

ja najvise volim kenjati u gajbi svojoj

Taj rad, ništa ljepše od toga. Još kad sjednem pa remse po 20 minuta jaooooo!

још кад једеш пребранац онај што рези, шоља ко рерна јеботе

ja najvolim srati u javnom

kad serem u gostima, ne izlazim iz wc-a 30 minuta
čekam da smrad izađe pa onda izlazim jer naravno uvijek posle mene domaćica uđe da provjeri je li joj mašina ostala upaljena
trljam papirom ako se govna zalijepe za zidove šolje
čim govno izađe, brzinski potežem da ode niz vodu u sekundi

Ja sam jednom kad sam bio dijete bio kod komšija prekoputa , neki nestanak vode je bio a mene se prisralo i ja se poserem u vece šolju, kako su makli govno ne znam.

Ja sam bio taj tvoj komšija...

Vama frka da kenjate u gostima?
Kako bi vam tek bilo da kenjate na nekim srednjevelikim plovnim objektima kojima odvod govana funkcioniše na osnovu ručnog pumpanja.

Ma ništa dok se čovjek ne iskenja u prirodi, najbolji osjećaj dok ti vjetar pirka kurac i nanosi pišaću na butine.

Nije me sramota da serem u goste nego ne držimo istu literaturu u vece pa mi nije gušt.

Kad pomenu vjetar i pišanje, izađem ja iz auta prošle godine da pišam, odem do zida od kontejnera i okrenem se da me vjetar, koji je duvao jako, duva u leđa, normalno, i krenem a vjetar udara u zid i vraće se u mene zajedno s pišaćom. Košulja mi sva isprskana pišaćom bila, dobro pa sam blizu kuće bio da se presvučem. I po faci mi bilo, al to vele da je zdravo. Da nije ne bi je astronauti pili.

Nash Bridges
Vama frka da kenjate u gostima?
Kako bi vam tek bilo da kenjate na nekim srednjevelikim plovnim objektima kojima odvod govana funkcioniše na osnovu ručnog pumpanja.

Netačno. Srali su u drvene kofe. Kofa do pola vode, od pola govana. I onda: Rk! Preko one drvene ograde u plavu grobnicu. Kap mora u okeanu, za sva sranja na Balkanu.
Nešto slično se koristi kada pecaš šarana iz čamcoa. Ako imaš proliv, istoriste te za sidrou.

Ја кењам у гостима ако ми је баш фрка јбг.

Једном сам кењо код Мулуце, а код ње врата немош да закључаш и ја узо нагуро мало веш машину на њих да не упадне она или још једна девојка која је ту спавала и да ме виде како истеравам демона после пијанке. То би била траума брате.