Prijava

Vi ne razumijete šta se dešava u svijetu. Zašto mislite da je pederastija danas ovako izražena? Sve je zbog haarpa. Znam, sad ćete reći da samo loše trolujem ali ja vam ovo sad ozbiljno kažem. Možda ovo nije slučaj, ali je prilično moguće da jeste.
Zamislite ovako, ameri uzmu i kod sebe kući naprave masu pedera preko harpa da ne bi bili providni i onda svuda po svijetu krenu da prave pedere tako i onda odjednom zavlada bijela kuga. Vidjećete do 2050. godine prirodni priraštaj će opako opasti u svim zemljama koje ne kontrolišu jevreji i ameri.
Ali vidite i sami, da što je neka nacija više privržena Gospodu, to je teže da se tamo sprovede taj sistem (jer vjera nas uči da je to pogrešno) ali to ne znači da vremenom i oni najotporniji neće pasti pred ovom zavjerom.
Kasnije će da preko tog istog harpa pederima da daju neke kul moći kao u matriksu ono kad neo za 5 sekudni nauči da vozi helikopter i oni će da ratuju protiv nas nepedera koje će zvati djecom sotone. Kriće se iza priče da je gospod namjerno stvroio muškarca i ženu da bi oni išli okolo i tražili istopolne partnere i da vidi kako bi dvije različite civilizacije živjele na istoj planeti.
Ameri i jevreji će samo to da prate iz Amerike i Jevrejije i poslije će samo da podjele teritorije i da nas porobe. Jebaće žene a nas muškarce će isto jebati.
Vidjećete, to će se sve desiti vrlo brzo! Već je počelo.

Sose, mislim da roboti koji čitaju i uče i sve već postoje. Proguglaj malo.

kapiram cace, ali ocu da napravim svog, da se zove igor, srpski da prica, slavu da slavi

Hahaha, realno. Jebeš japanske.

http://rt.com/news/184980-direct-brain-communication-internet/
ja sam teo ovo da napraviim :((
samo nisam znao da se informacije mogu i ubaciti u glavu

ideja mi je bila napraviti nesto maleno sto stavis recimo da ti visi na uvetu, sto moze da prima iz mozga i da salje u mozak, pa da ucim klince morzeovu azbuku, pa kasnije kompleksnije i kompleksnije stvari...najtalentovaniji bi vremenom mogli prenositi i slike, zvuk

to bi bila kao neka telepatija sa pomagalima...kad ti zatreba neka informacija prikacis se na net i izguglas

Временом ми је постало савршено јасно да сам био само аутомат обдарен могућношћу кретања, који одговара надражајима чула и према томе се понаша и мисли. Практични резултат тога је вештина телеаутоматике која је до сада практикована, само на несавршен начин. Њене потенцијалне могућности ће се међутим коначно показати. Ја већ годинама планирам аутомат који ће сам себе контролисати и верујем да може да се направи такав механизам који ће се понашати разумно до извесне границе и који ће направити револуцију у многим комерцијалним и индустријским областима.

Тесла, Никола - МОЈИ ИЗУМИ