Prijava

Оће људи да се још мало убијају, није им досадило, нема другог објашњења.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:537028-Rusi-nisu-oborili-malezijski-boing Kakva glupost. Čuj molim te istražili holandski eksperti. Pa paun91 je utvrdio već da su ga oborili Rusi.

Aje malo da maštamo.
Šta bi ovi naši proruski orientisani ljudi, koji su uglavnom najbučniji oko teme Kosova, radili kada bi se recimo žešće zaratilo i zapad za savezništvo protiv Rusije nama vrati Kosovo.
Znači, borite se sa nama protiv Rusije i Kosovo je vaše...ako treba i očišćeno.
Šta bi bilo?

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:537028-Rusi-nisu-oborili-malezijski-boing Kakva glupost. Čuj molim te istražili holandski eksperti.

Samo su rekli da još uvek nisu doneli konačan zaključak. Tek oko oktobra će reći svoje mišljenje. Ratna medijska objektivnost. Bio je jedan poster skoro na Vuki, naslovnica iz 91 u Osijeku, gde je neki metlac sa majcom nekog benda okrivljen kao četnik....

Koga god da okrive, meni je veća enigma iz kog razloga je taj avion oboren. Da su ga Rusi oborili (Ruska federacija), nema mi ama baš nikakve logike. Ako su hteli da okrive Ukrajince, logičnije je bilo da su dali direktivu nekome iz proruske teritorije, lakše je svaliti krivicu jer je polazno mesto bliže teritoriji pod ukrajinskom kontrolom. Prorusi kažu da u momentu obaranja aviona nisu imali rakete koje bi ga oborile, ali jesu sistem. Rotkve strugane, pucaju pasuljem i kikirikijem. Možda je neki kurcoglavi u želji da sjebe neki avion ukrajinske aviacije oborio civilnu letelicu. Deluje logičino, ali to podržava i istovremeno i odbacuje podatak da je avion dobio direktivu da leti van kursa, tj da promeni kurs i visinu, a od strane ukrajinske kontrole leta. Zašto bi neko pri zdravoj pameti navodio avion preko zone ratnih dejstava? Ukrajnci možda hoće svetu da prikažu proruse kao teroriste, ali već imaju podršku zapada. Možda je i kod njih bio neki kurcoglavi koji je video da to nije vojni avion Ukrajine, pa se nadao da obara Ruski. Nije mi jasno zaista. Može biti i da je razlog obaranja aviona zapravo nešto sasvim treće. Na primer, da je neko hteo da ujebe tu avio kompaniju do bola, pokupi im linije itd. Nije isključeno, i mada zvuči kao teorija zavere, nekako mi najviše pije vodu, jer se tu vrte ogromne pare. Firma ima stotinak aviona. Imaju od 11 do 15 milijardi prihoda godišnje od 2007 na ovamo. Budžet Srbije je? A potkupiti nekog u Ukrajini ili Donjecku niju teško. Stvarno ne znam, a i sumnjam da će se ikad i saznati.

Aje malo da maštamo.

To ti je baš mašta. A odgovor nije težak. Podelili bi se i ne samo proruski već i proeu ljudi. Pa makar nam međusobne podele, ubijanja, mržnja zbog gluposti, oni vs mi fazon i traženje sitnica radi konflikta nikad nisu bili strani.

Jebote, šta ti je propaganda. Evo neko sranje u Frankfurtu, oko MMFa. Desetak hiljada prvai džumbus, pale automobili, suzvaca, bakljama se gađa policija, grad blokiran. Blic dao jednu malu vest. CNN ni toliko, ništa na naslovnoj strani. BBC, na sredini sajta, malo veći naslov, odmah pored vesti da je Srbija uhapsila sedmoricu oko Srebrenice. RT daje pregled uživo, uz ogroman članak sa brdom fotografija.

Kad je kretalo sranje u Kijevu svi su prenosili sve. Mater im jebem.

Pa ono, nije da Srbin ne proprati svaki protest u trulom zapadu u nadi da će se isti survati i straobalnom lomu sa kule sazdane od krvi potlačenog Srbina. Sasvim očekivano je da ruski mediji u propagandne svrhe izvješatavju o truloj Evropi. Kao što su i ovi meijski odradili Majdan. Inače, bili su prilozi na svim informativnim emisijama kod nas. A ako potraje koji mjesec ko u Kijevu, jel misliš da neće izvještavati?
Jesu li ovo prvi prederski antiglobalistički protesti na zapadu?

Jel kul antiglobalistički demonstrant koji je na svom ajfonu pratio šta se šeruje u fb grupi "Anarho sindikalna intelektualna unija", a na tviteru branio stav, koji je prethodno pronašao na tumblru.?

I nešto mi se javlja da nisi gledo ni CNN ni BBC.

To je bilo u momentu pisanja. Namerno sam se kacio na svako sajt. Od pocetka sranja, namerno pratim vise medija, RT, Kiyv post, CNN, BBC, RIA Novosti regularno, i par drugih povremeno, jer me zbilja interesuje sta se tamo dogadja. Plus sto imam neposredne vesti iz Dnjepropetrovska.

Sasvim očekivano je da ruski mediji u propagandne svrhe izvješatavju o truloj Evropi. Kao što su i ovi meijski odradili Majdan.

O tome i pricam. Propaganda na sve strane. Istine nigde ni za lek

Ma obična plaćenička govana... Posvađali se ko dobija više kinte.

To sa Počučom stvarno liči na neko mafijaško kidnapovanje, a ne na neko hapšenje u jednoj organizovanj vojsci.
A Počuča otišo da se slika, ko oni megačetnici što su regulisali saobraćaj na Krimu.

To sa Počučom stvarno liči na neko mafijaško kidnapovanje, a ne na neko hapšenje u jednoj organizovanj vojsci.
A Počuča otišo da se slika, ko oni megačetnici što su regulisali saobraćaj na Krimu.

Jao da, jebote koji je to transfer bio.

Pa tamo sad imaš pun kurac bandita i mafije. To mu dođe ko dobar dan, u celoj Ukrajini.

https://www.youtube.com/watch?v=3fyzCaHvjrk
После овог срања на песми евровизије (које сам предосетио).
https://www.youtube.com/watch?v=iMmTzHSGZd4
Нешто ми драго што нисам скидао Стаљинову слику.
https://www.youtube.com/watch?v=Ph3I1xRMBe4
Zlikovci!

zar ima ljudi koji još prate viziju