Prijava

da, sve skidam s ovoga, nema promašaja...

Hoce li i ove sezone biti brda teorija sve do zadnje epizode?

KVARIŠA!
Sad odgledao i sa našim titlom. To je to, nisam nešto mnogo otkrio, osim da su svi maltene upleteni u mrežu. Sviđa mi se dosta ovaj polaritet između dve sezone: prva bila u zatucanoj i možda najnerazvijenijoj Luizijani, druga u dekadentnoj Kaliforniji. Sve je nekako liberalno izopačeno: kurci, pizde, pederi u neograničenim količinama.

Npr. u GoT je najveća misterija ko će naredni biti ubijen, ovde je jedna od najvećih misterija ko će koga prvo da jebe. Rejčel MekAdams izgleda prelepo nedojebano, ona prikrivena čednost, a u stvari svašta se iza toga krije. Čak i ona klinika deluje poremećeno, sa sve onim plastificiranim psihijatrom. Otac Rejčel je dosta poznat glumac, Dejvid Mors, tako da mi se čini da će on imati značajniju ulogu kako sezona odmiče. Kraj je dosta neočekivan, ali videćemo šta će biti sa Velkorom.

Kakav kraj epizode! Cenim da ga je namestio onaj što ga je poslao u tu kuću.

Inače, treba obratiti pažnju na table i natpise u pozadini dok je neki od glumaca u krupnom planu. Ili uopšte. U prošloj sezoni je tako na jednom mestu pisalo Yellow king dok je kamera prelazila preko table sa nekim natpisom. Call me crazy ali đavo je u detaljima.

au jbt, roknuse velkora :/ ali svakako ce preziveti....mozda su bili gumeni meci ili solni meci...uglavnom koje su sanse da su ovo dvoje oboje gay? O.o izgleda da jesu ili jos nznaju sta su?

za sta, ovo sto sam ja napisao ili torima?

pa pobogu ljudi ne radite ovo na temi True Detective xD

злочести детектив упуцан је :(

Otac Rejčel je dosta poznat glumac, Dejvid Mors, tako da mi se čini da će on imati značajniju ulogu kako sezona odmiče. Kraj je dosta neočekivan, ali videćemo šta će biti sa Velkorom.

Ladno je Rejčelin ćale glumio Bruta u Zelenoj milji. Malo me sramota što ga nisam prepoznao na prvu.

Može link od sajta koji je Rejčel posetila u drugoj epizodi.

https://youtu.be/JZi6yIDwnxw kida intro pesma, bas odgovara sjajno, nisu pogresili... velkoro nije mrtav, bice sjebana prica do poslednje epizode, sjajno za sad, a bice samo bolje

Ispašće da je nosio pancir. Dva hica sačmaricom ne može preživeti.

Armine ako bude da Velkoro zaista nije mrtav ti ćeš biti hehe.

Ne bi valjalo da preživi, možda jedino kao paralizovan, da bude biljka, a ako bude i dalje stari dobri 'bad liutenant' onda možemo očekivat pun kurac izlizanih klišea.

mozda pancir, ali sigurno nisu "pravi" meci, ovo je bila samo poruka