Prijava

Naleteh na ovu temu:
http://vukajlija.com/forum/teme/48199-nestasluci-vasih-kucnih-ljubimaca
Aj da čujem(o), koja ste vi sranja pravili kao klinci?
Sve se računa - od krečenja kerova pa do upadanja u septičke.
Ae raspalite
p.s: molio bi', spema bez

mislio da je plitka lokva i stao patikom na nju kad ono bila malo dublja i pokvasio pertle

nestašluci?
vučkice, jes to ti?

Jednom sam sakrio daljinski pod jastuk, pa baka nije mogla da ga pronađe. Al bilo mi žao pa sam joj gaodmah vratio, a baka mi rekla :"Jao, baš si nestaško mali!"

Plašio sam drugare kako Treći svetski rat treba da počne svaki čas.

pis'o s'terase ,peti sprat.imao 3-4 godine.

Rekao sam uciteljici - mama. I ona meni kao Nikola nisam ti ja majka, a ja kao pa nisam ni ja Nikola. I ona krene da me udari, ja se izmaknem, opsujem joj decu i pljunem ju. Onda pocne da trci zamnom, ja bezim. Stigne me kurva i saplete, ja padnem, razbijem nos, placem i krvarim. Odjednom se izdizem kao Miki u Snecu i BAM! u vilicu pesnicom.

Kad god čujem riječ 'groš' sjetim se scene iz drugog ili trećeg razreda osnovne kada su po prodavnicama, između ostalog, ordinirale one čokoladice ili šta već, upakovane u pozlaćenu foliju. Uglavnom, bile su u obliku gvozdenog novca i bile su jeftine - nešto manje od pola marke.

Tempo, moja prva ljubav, svake srijede dolazio je na kioske. Tada nisam imao legalne izvore prihoda, a i ono što sam dobijao od mame za užinu, odlazilo je na užinu, jer sam morao da jedem da bih bio veliki. Uglavnom, jedne srijede mi je pukao film i odlučio sam da zaradim pare za Tempo.

Ne mogu sada tačno da se sjetim koliko dugo sam razmišljao koga i kako da zajebem za lovu. Nije mi padalo na pamet da opljačkam banku ili da nađem honorarni posao, jer sam imao manje od deset godina i niko me ne bi primio da perem čaše za šankom. Morao sam nekoga zajebati. I, odjednom mi je moja mudrost pokucala na vrata i rekla mi je: ''Pošto si dobio četvorku iz društva danas, ja ću te nagraditi jednim savjetom: Otiđi u prodavnicu, kupi sebi onaj čokoladni groš, nađi se sa Branimirom i potrudi se da mu uvališ groš za 3 marke.''

Branimir je tu obmanu saopštio svojoj majci koja me je prijekorno gledala svaki put kad bi me srela.

Mene je bolio kurac, jer sam svake noći imao reprezentaciju Jugoslavije da mi poželi laku noć, sa sve Dejanom Bodirogom kao kapitenom, JER MI IMAMO SVOGA BOGA IME MU JE BODIROGA, DEJO MAJSTOOREEE, DEJO MAJSTOREEE

Up'o sam u kanal neki jebeni.
Bio s' dedom tu, pecali, ja gurnem njega, skočim za njim...
Jebiga, bio klinja, na kraju ni batine nisam izvuk'o, samo nas prali crevom kolko smo smrdeli.
Burazer up'o u septičku na selu.
Dva puta za nekol'ko dana.
lololo

Pogodio drugaricu nožem u oko, pa uteko u jednu napustenu kucu, kad me nasla potjera ajoj, ulicu oribala mati sa mnom, a ovoj spasili oko, nije bilo komplikacija previse

uzo automat i pobio sve u školi

Ortakova: o'šo u goste kod nekih rođaka. I tu se nešto igrali, žmurke kuracpalac, on se zavuče u garažu. Stisne ga, nako, muški i odluči da se olakša u veš mašinu koja je nekim čudom bila u garaži (kontam pokvarena il šta već).
Kacu izvalili da im se neko posro u mašinu, kapiram da je bilo batina. Ili nije, ne znam, al znam da njegovi te ljude kod kojih su bili nisu par godina u oči mogli da pogledaju.

Rođak iz Slovenije: skakanje po parkiranim kolima na parkingu. Ne znam kolko jura odštete njegovi morali dizvade
Isti lik blagovremeno zaglavi u kazneno-popravnom domu, ima mali milion bisera, samo da se setim.

promenite naziv teme u ''vasi nestasluci koje ste pravili''

Jednom sam u osnovnoj školi digao dva prsta i pitao učiteljicu mogu li u vece, ona me puštila a ja nisam bio u vece nego se samo prošetao hodnicima! Heheheh. Onda sam za vrijeme velikog odmora ostao jedini u učionici i posrao se najljepšem drugu u torbu.

Ugasio struju cijeloj srednjoj školi.

Dok sam dežurao u školi zvonio pet minuta ranije. Nestašan sam jbg.

Погодио брата стрелом милиметар испод ока. Ја не знам да ли је ово несташлук или шта већ али је хардкор. Имао сам ноћне море ко зна колико пута и стално размишљам шта би било да је отишла мало горе.

Uuu, sad se ove provale setih, jednom me nastavnik poslao po sunđer u susjednom odjeljenju i ja umjesto da "Možete li nam pozajmiti sunđer?" kažem "Možete li nam pozajmiti spužvu?"! Kad me tad nisu izbacili iz škole rekoh sebi neće nikad!