Prijava

U pravu je Rasnee, pucanj u slepoočnicu može vrlo lako da te samo oslepi ili pretvori u biljku. Najbolje je pištoljem visokog kalibra u usta ili sačmarom. Vešanje je takođe super i moj je lični favorit jer je najjednostavnije. Klasika.

UBIJO SE ZBOG SEMAFORA NASLOVNICA

Kao da sajt nije dovoljno vukao na samoubistvo i bez ove teme...

Gušenje ugljen-dioksidom. Umreš euforičan i nasmejan. Doduše, to je način, ne mesto. Dakle, na ronjenju, pod vodom, ne menjaš tank ili kako to već funkcioniše, ne znam; ja ronim samo po pički.

ugljen-dioksidom hahahahhaha
idem da se ubijem šumećom tabletom

Realno, ugljen dioksid je pederski. Pa jesmo ljudi il pičkice iz američke više srednje klase jebemu mater Branislave. Obesiš se i ćao.

vrv je on mislio na monoksid
vješanje je jako gadno, jer moraš skočiti sa neke visine da bi prekinuo kičmu. inače ćeš umrijeti u bolnom gušenju i dignutog kurca.

реално вешање је најбоље не унаказиш се мада ја сам конто да слетим колима са неке литице после не би причо народ како сам пичка па се убио него како је био несрећан случај

A da, ona govna iz auspuha. Ugljen dioksid je ono što izdišemo. Na to sam i ja mislio samo što se ne razumem u gasove pa mi sve to isto i ne obraćam pažnju. Poenta svakako stoji.

Muškarac na raspolaganju ima dvocevku u usta, skok u reku ili vešanje. Tablete, rezanje vena i slične gluposti su rezervisane za žene. Naravno muškarac može da izvrši samoubistvo, a da to njegova okolina zapazi tek nekoliko godina kasnije, kada ga pokopaju.

Mislio sam na ugljen-dioksid. Od prevelike količine CO₂ se itekako umire. Stanje se zove hiperkapnija.
Mada nisam bio precizan. Euforija nastaje anoksijom (odsustvom kiseonika), a udisanjem internog gasa koji fiziološki ne reaguje sa organizmom (azot, argon i sl.) ili mešavinom gasova (uključujući i CO₂). Dakle, tačno ono što se dešava pri ronjenju.

povećanjem dioskida se umanjuje količina kiseonika što znači da se polako gušiš dok ti temperatura tijela raste lol
gledaš li ti filmove?

Ne, čitam Wikipediju i gledam dokumentarce. Preporučujem i tebi.

Baneš na VOS sa dve bombe u rukama, raširiš ih uvis i zapevaš VOZI ME NA PALE PREKO LEDINA.

Valsinarb90
Ne, čitam Wikipediju i gledam dokumentarce. Preporučujem i tebi.

https://www.prva.rs/upload/boxImageData/2015/01/20/72585/mala-vanja.jpg

Ne razumem šta radi slika tvoje sledeće žrtve ispod mog citata.

Baneš na VOS sa dve bombe u rukama, raširiš ih uvis i zapevaš VOZI ME NA PALE PREKO LEDINA.

Какве је конкретно комплексе та организације изазвала код вас, шта кажу доктори?