Prijava

Plagijat: http://vukajlija.com/50-nijansi-sive/694436

Fora objavljena mjesec dana prije u crnogorskom nedeljniku: http://www.monitor.co.me/index.php?option=com_content&view=article&id=4955:ekonomija-u-slikama-milion-nijansi-sive&catid=3404:broj-1214&Itemid=4665

A mene je obrisan poster

http://i.imgur.com/luV3FSq.jpg

Da ja ne bi ispadao paranoik koji misli da sam se zamjerio nekom moderatoru, u šta su i pokušavali da me ubijede, evo kažem im u pravu ste, ali onda neko od vas pojma nema i ne zaslužuje da bude moderator.

Ko je za razmod ovoga što mi je obrisao poster, samo kratko Za ili Ne, moderatorima zabranjen ulaz osim ako neće da glasaju, jer su prekurčili više.

Zaboravite šupkanje na sekund i glasajte.

Све их размодујте осим Курда, њега не можемо да оптужимо да је усро сајт јер га нема годину дана малтене.

Pošaljite ih u Jukrejn.

Evo su mi upravo obrisali četiri postera po otvaranju teme, znači imamo jedan glas protiv lol

Kako je krenulo dobiće i nečasni otpust iz službe.

oce li neko snositi posledice sad, ili ce da ostane na ovome?
pojo vuk magarca?

Ne vjerujem da će išta bit od ovoga, ali nije zgoreg da narod iskaže nezadovoljstvo rukovodstvom.

PUTIN DURADI NEŠTO

50 nijansi sive nije plagijat. glupa je definicija, ali nije plagijat. nije ovo sajt kluba knjizevnika, pa da sve mora da bude unikat i jedinstveno, odabrano, nasmejalo ljude i toliko, nikakva steta ni po vukajliju ni po tebe meso.

poster je takodje za minus. pojma nemam dal je za brisanje, nemam procenu kod postera.

sve u svemu, ima mnogo gorih razloga za razmod od ovoga. ova dva sto si ti naveo nisu razlozi...

ajde da je razlog, da neki moderator nista ne radi, ili da zakljucava teme sto ne treba, ili da konstantno sjebava dobar sadrzaj brisanjem, to je ok. ali ovo sto si ti naveo je "buhuhuhu obrisali mi poster"

ako ocete ozbiljnu diskusiju, otvorite ozbiljnu temu.

inace nisam ni birao ni brisao. samo vam realno pricam stanje.

ja sam za razmodovanjavanje remca,jer me hejtuje i ponasa se premi meni jako ruzno

A čega nisu celte odma se neko zalećeo i obrisao mi 4 postera samo što sam otvorio temu. Neka ih obriše sve ako će, boli me uvo, samo kažem da se više postera ne brišu pojedinačnom autoru iz čista mira. Nije ovo prvi put da neko to radi (taj neko se krije iza moderatorske funkcije a neko javno obrazlaže i opet nikome ništa).
I plagijat je definicija. Siguran sam da je autor sam smislio, da je nije vidio u pomenute novine al opet, ili ćemo plagijate da pišemo ili originalne stvari.

Evo ti onda razlog za razmod, prije nekolko zbog slične teme a tuđe zloupotrebe položaja su mu obrisane nekolko starih definicija. Dok mi je drugi moderator drugom prilikom rekao da se stare definicije nikako ne brišu, bile ne bile plagijati i ma kolko bile loše.

No dobro, vazda ste se međusobno branili, kako oćete.