Prijava

После консултације са највишим али неименованим званичницима Кремља, добила сам дозволу од њих да отворим ову тему на Вашем цењеном веб-сајту, како би Ваше сугестије и предлози нашли краћи пут до радног стола председника Путина.
Будући да су чак и групације Серба за које се зна да немају јаке менталне потенцијале, попут "Делија Са Севера", имале шта да поруче нашем вољеном председнику, лично не видим препреку да и овакав скуп интелектуалне омладине не да свој допринос председнику Путину у јаснијем сагледавању изазова и ситуација који се пред њим налазе.

Пример:
Порука "Делија Са Севера":

http://youtu.be/MiKvxYGq2XY

Kako je Putine? Si mi dobar?

Будући да су чак и групације Серба за које се зна да немају јаке менталне потенцијале, попут "Делија Са Севера"

kaka grobarska misao
Rasni, reaguj!

putine gdje su akcije od telekoma za svakoga? oćemo opet tomidžerija na TV. vrati nam kosovo, priznaj da je šljivovica bolja od vodke.

јебале вас више овакве теме

колико ли ћете смарати са политиком кад будете имали 60 година кад сте сад овакви

Putine, kad ćeš da vratiš ključeve od Atlantide što je onaj Slobin brat ukro od Tite i vama uručio?

Gospodine Putin, uredno sam sa kolegama spakovao 8000 jedinica osiromasenog uranijuma i plutonijuma pre par godina i to je vozom islo preko Subotice do planine Ural gde ste "zakopali" sav taj otpad i tako smirili ljude iz IAEA da je otpad uskladisten.

Tada je plata bila redovna a evo sada vec sezdeseti dan nemamo ni dinara primanja, ja cu da zazmurim i necu da pricam o kontejneru 0177 gde sam se potpisao "Boris jebe!" i cutacu o tome da ste stavili osiromaseni uranijum u municiju ako mi pustite obe zakasnele plate, vratite koeficijent sa 1.9 na 2.3 kao sto je i bio i vratite nazad beneficirani radni staz.
Ako ne pristanete na ove zahteve ja cu biti prinudjen da pozovem novinare.

S postovanjem

Хоћеш да ми попушиш? П.С. Нећу никоме рећи да си мали искомплексирани педерко који се у младпсти докопао службе и власти. Нешто као паметнији и мршавији геј Дачић.

http://www.youtube.com/watch?v=eiRkq1fmg-4
p.s. ludi cace, sto si ti toliko protiv putina? jel ti zapad bolji? jel ti zapad miliji? a? to vama svima iz hrvacke tako, jel?

gospodine vlado, bacite rulet, ta djavolja naprava nikom nista dobro donela nije. Ne mozete ga pobediti cak ni vi ni ja (koji igram svaki dan) jer je zbir svih cifara na ruletu djavolji broj.

Јер је против основних људских права. Ајде и то, него крши устав.

pa ko ne krsi ustav a da moze to da radi? i kakva ljudska prava? to je precenjeno...ljudi su bagra kojom je lako manipulisati

Јебем вам мајку вама који сте за то да су људи багра, такви као ви су убили и човека и бога.

Будући да су чак и групације Серба за које се зна да немају јаке менталне потенцијале, попут "Делија Са Севера"

Alo ne seri. Te iste delije su 10 puta veci SRBI od tebe picko ustaska.

Луди Чак

Јебем вам мајку вама који сте за то да су људи багра, такви као ви су убили и човека и бога.

takvima ko vi koji verujete da je covek nesto vise je najlakse manipulisati, dizacete revolucije, ginucete u svojoj glavi za neke ispravne ciljeve, a vamo ce neko drugi kajmak da pokupi

SAMO CVRSTA RUKA OKUPATORA!

био сам на овој текми, одлучио да идем још пре него што сам чуо да долази путин, покидали смо у суштини