Prijava

Одгледам филм молдавског андаграунд редитеља и немам појма о чему се ради.

Избацујем на тњитер: Вау, каква филмчина!

феминизирана сам пичка и слина од мушкарца иако хомосексуалац нисам. #СЊАГ

једем говна о капиталистичком поретку запада, фурам ајфон 840 GTRX NIMBUS TWO THOUSAND.

настојим да изгледам као да ме баш брига, стога имам маникир у четири па ћу проћи поред лилија да узмем антиејџкоензимкудесетсупероптимус крему.

http://cdn.blickers.com/wp-content/uploads/2013/12/hipsters.jpg

slušam surinamski trip hop

A što je hipster ovaj drugi s leva, ono, normalna frizura, kosa, brada, karirana košulja, farmerke i cipele neke? Mogao bi da bude i drvoseča u večernjoj varijanti za izlazak.

Сваке године идем у Беч на дочек нове године. Легнем да спавам око пола један после поноћи, да бих могао да устанем у седам, попијем кафу у центру и сликам се пре него што крене аутобус за Србију.

Nosim špic zulufe pre nego što je iko čuo za špic zulufe.

Написао сам један блог текст пре две године. Још увек свратим и исправим неку реченицу иако нико никад то није прочитао.

Седим на теразијској чесми и читам микијев забавник окренут наопако док на поводцу држим вијетнамско прасе које ми појело једну чарапу са мотивом хамбуршке сланине. Другу чарапу нисам ни обуо.

Гледам свако јутро јадни народ што путује из Сремчице на посао у центар. Не слушају никакву музику. Пробао бих да утичем на њих, али не верујем да имају твитер. :(

Ручам у Коста Кофију.

Kad kupim šljive leti radim to isključivo poslepodne da ne rosim noge izjutra.

Ne bacam govance iz nosa iza kreveta, već odem do kupatila, zamotam u parče toalet papira i bacim ga u kantu.

Не тражим посао. Чекам да дође ИКЕА, па ћу тамо конкурисати.

Nosim knjigu nekog zajebanog pisca kad poslepodne odem u Manjež da prošetam bradu.

Неки људи ми просто нису јасни, али живим свој живот и не петљам се у туђе. Књига, клупица, Дунав, то је све што ми је потребно.

kada cujem da neko na ulici peva pesmu "boli stara ljubav kada se u mraku, pored njega budim kao da sam sama, boli boli to pa mu kazem idi da na miru zalim i sanjam o nama" od seke aleksic, okrenem glavu i ispustim malo vazduha kroz nos jer sam hipster.

Jedva sam čekao da odem iz ove moje selendre i da kupim starke, sa strane ošišam na keca a gore se zaližem, metnem arafatku i uskočim u starke. Ako ovi iz sela saznaju da nosim uske pantalone izbošće me vilama.

nosim minđuše u nosu u uhu u obrvi u pupku i na šulju kristina agilera me zvala pre deset godina da mi puši

koristim 64bitnu sedmicu sa vindouz 98 SE skinom. I otkad sam kupio silikonsku podlogu za miša s temom benda THE KNIФЕ, više nema potrebe da čistim onu kuglicu