Prijava

Poštovanje, Vukajlijaši i Vukajlijašice. Mislim da je u naslovu teme već sve rečeno, ali da pojasnim. Potreban mi je jedan komičan, jedan dramski monolog i pesma (traže ljubavnu zbog boljeg pokazivanja emocija, bla, bla) koju bih izrecitovao.

Ovde stavite vaše predloge pa ćemo prodiskutovati. Dobro bi mi došla svaka vrsta pomoći, stoga, ne ustručavajte se. :)

evo ti pesma ljubavna, ako ovo odglumis svaka ti dala
http://www.youtube.com/watch?v=xSZktO5Pv50

Hvala prijatelju! :)

Pa dobar savet ti je dao Lutak iskrivljenog Sosa, kad te budu pitali "sta cete komicno" - ti kazes "evo nesto od Matije Beckovica". Oni se siti ismeju, i vec si probio led, komisiju si vec smeksao dobrim vicem i mozes poceti sa recitacijom neceg zaista komicnog.

a zasto ne bi pronasao sam? malo je glupo da ti drugi govore, idi uzmi citaj, pa sta ti najvise legne, ti to odradi. cak je glupo i ovo sto ti je lutak postavio, jer ako to budes recitovao to ce biti puka iminitacija, a ne tvoj licni dozivljaj pesme - a to je ono sto se trazi.

Kako zasto ne bi pronasao sam? Sutra kad izduva na prijemnom, lako ce da kaze: A koji sam ja debil, slusam one slepcine sa Vukajlije, jebo mi pas mater glupu.

hvala, hvala, i jerichu i niennai

zamisljam vukajlijase kako im se kenja negde na nekoj ulici, gde su kuce i lokali teme na forumu, pa oni idu tako setaju i procenjuju de bi mogli da ulete najbolje da se iskenjaju na brzinu i odu

stvarno, mlata se iskenjo pa zapalio, evo nema ga sat vremena medju aktivnima

a ja ti ne preporucujem da trazis na tjubu, tj ne u audio formatu, vec napismeno.

ako ti treba nesto duhovito mozes uvek da posudis nesto od kursadzija