Prijava

kontam, kad bi recimo pujo sotka teo da izadje kao grupa gradjana il nesto, i kad bi se skupili potpisi dobio bi se kes za kampanju, mogla bi se po medijima stvarno napraviti dobra zajebancija

sad je kasno za tako nesto, al dal neko zna sta je sve stvarno potrebno za ovakvu zajebanciju? koliko je ona zaista ostvariva?

10 000 потписа оверених у суду и ништа више.

Оверавање се плаћа. Ја те паре немам. Кад би било џабе, искупили бисмо десет иљада и зајебавали се максимално.

Koko je para overavanje?

i dal neko ima pravo da te tuzi ako dokaze da si zloupotrebio izbore da dodjes do kesa za sebe? il da si ismevao drzavu tim cinom sto si ismevao i druge politicare i gradjane, itd?

Плаћа се кад осниваш странку, не знам да ли се плаћа кад скупљаш потписе за кандидатуру.

Плаћају се потписи сто посто. Не знам колико.

KOja bi to sprdnja bila! Cenim da bi ušao u Vladu 100%!! Lolek

Ja bi potpiso odma!

ako sam dobro skonto ovo dragisicevo overa 10.000 potpisa u najgorem slucaju kosta 2300000 dinara, a u najboljem (po 5 potpisa na jednoj strani) 1740000 dinara, aj da zaokruzimo to na 2 miliona dinara, ili oko 18 hiljada eura

uh jebem ti, nije uopste jeftina zajebancija...a kolko se kesa dobije nazad od drzave? tesko da cemo naci nekog da nam sponzorise ovu zajebanciju (kazane javi se)

Нико ти не гарантује да ћеш 10 иљада скупити.

Sav keš koji dobiješ od države moraš da upotrebiš u kampanji. Pravdaš ga.

Jeste smor to, mada sigurno ima načina da se nešto opravda, a da nije otišlo na tu stranu. Ne može sve, ali ima neka količina koja može. Ne bi se ove sve silne barabe bavile time da ne može.

Potrebno je da budeš ljudsko biće i da imaš preko 18 godina i da skupiš ne znam kol'ko potpisa.
Imaćeš dosta zahtjeva za prijateljstvo na fb ako prođeš na listu.
Uživaj :)

Mora neko ozbiljan to da sponzoriše. Ne verujem da postoji taj nivo organizacije da se skupe pare za osnivanje stranke, tako od ljudi. Možda neka euforija neke vrste fazon, jednom u 100 godina, pa da uspe, ali nema tu bez sponzora ništa.

ako bi recimo pujo bacio buvu da trazi sponzora verujem da bi se neko i javio...nego, pujo zajebava nonstop malagurskog da trazi sponzora, bila bi bruka da i pujo pocne da trazi