Prijava

Približavamo se samom kraju serije Sila!
U ovoj ili sljedećoj epizodi Boran aga i Džihan će se sresti i uperiti pištolje jedan u drugog.
Znamo već da je Džihan par puta hladnokrvno ubio ali Boran to za sada nije činio.
Šta će se desiti? Ko će izaći kao pobjednik na kraju?!

APDEJT: Boran aga i Džihan su se upravo sreli! Boran je uperio pištolj u džihana koji takođe ima pištolj ali ga drži spuštenog uz tijelo. Šta će se desiti?!!!

APDEJT: Boran je pucao!!! Više hitaca je ispalio u Džihana koji sada leži na zemlji u lokvi krvi gotovo nepomičan! Da li će ostati živ????

APDEJT: Policija je stigla i privela Boran agu! Moja baba plače a Sila se vozi avionom neđe i treba da se porodi svakog trenutka.

Ako je zapucao, onda menjaj naslov teme!!!

Глетовање је поступак финог равнања унутрашњих или спољних зидних површина помоћу глет хобле и шпахтле, као припрема за кречење. Користи се када неравнине нису веће од три милиметра, пошто се глет скупља приликом сушења. Глетовање обично обавља мајстор молер.

Шмирглање се обавезно изводи после глетовања, када је зид сув, да би се уклонили евентуални рисеви и бразде који се неминовно појављују, у мањој или већој мери. За акрилне боје и фине технике шмирглање се изводи под рефлектором и гранулација шмиргле за те радове требало би да буде већа од 180.
Осушена глет-маса је хигроскопна те упија превише боје. Да би се то избегло, пре бојења се наноси подлога која је јевтинија а смањује упијање боје. Међутим, треба нагласити да ако се боји акрилним бојама наношење специјалних подлога за акрилне боје (нпр. crillux) може створити више штете него користи, јер ће утицати да по наношењу првог слоја боје зид постане шарен а уштеда боје може бити толико мала да не компензује овај недостатак. Последица тога је да акрилне боје обично захтевају три руке наношења а без подлоге само две, што је узевши у обзир и цену подлоге значајно.

USTAJ GAVRO PUCAJ IZA UGLA NE MOŽEEE SEE ŽIVJETII OD RUGLAA

Ovo je ozbiljno pitanje, bez spema!

APDEJT: Sila se i dalje vozi avionom a Boran je u policijskoj stanici.
Interesantno obzirom da je za njegov transport trebalo bar pola sata a Sila koja je do tada bila u trudovima kulira u avionu sa svojim bratom i majkom.

APDEJT: Opet krenuli trudovi jebi ga

Jel Boran onaj prelepi?

I, šta je dalje bilo? Nemoj klještima da ti čupam reči iz usta!

APDEJT: Potvrđen broj ispaljenih hitaca - 3. U policijskoj stanici Boran govori kako je zapucao na Džihana kako ovaj ne bi ubio njegovu ženu, Silu.

Jel Boran onaj prelepi?

Mhm :)))

APDEJT: SILA SE PORAĐA U SRED JEBENOG AMINJONA!!! STAY TUNED!!!!!!!!!!!!!