Prijava

То је ок, ако се већ не разумеш много. Али онда на онај мој пост ниси морао да одговориш са "тролујеш" и "глупости". А ја сам изнео неке чињенице, или макар нешто што је став већине, чак и гласача снс-а.
http://www.blic.rs/data/files/2014-03-18/7971_01.jpg

citirao bih jednog navkomana koji uzgredbudireceno ic nije glup a i iskoristio bih prilik da pozdravim njegovog clana Bojana

"ovakvi rezultati izbora mogu da iznenade samo onoga ko nije svestan u kakvoj Srbiji zivi"

i to je sve sto imam da kazem na tu temu.

Ma kako to izgledalo onaj ko dodje na vlast i nema bas neke opcije.
Prva izgledna opcija:
Spoljna politika: pritegnuti smo da nema kud dalje, nejedinstvo medju narodom je veliko, mediji su pod potpunom kontrolom stranaca, nemamo ni jednog pravog saveznika. Za sada jedino sto mozemo, je da se trudimo da budemo ispod radara i da sacuvamo ono sto nam je preostalo, istovremeno gradeci bolje pozicije za buducnost, a to opet moramo da radimo neprimetno. Osnovno je podici natalitet na maksimum, cak i ako imamo generacije LDP mekomuda to ne znaci da ce i njihova deca biti takva.
Unutrasnja politika:Nasa drzava nema novca i imace ga sve manje, a svi do sada su se samo zaduzivali. Morace da dodje do drasticnog smanjenja javnog sektora i plata u njemu-jednog dana. Sto pre to bolje. To ce sa sobom povuci proteste, porast kriminala, i opste sranje ali je neizbezno. Posle ce vrlo polako stvari da dolaze na svoje mesto, ali radice se mnogo vise a ziveti objektivno losije, nesigurnije i dosadnije. Kao u Nemackoj, ko misli da je tamo lepo ziveti nek ide pa nek se uveri. Nije sve u jebenoj plati.
Druga opcija je da oteramo sve u kurac i nabijemo opet sebe u izolaciju, SRBIJA AAAAA!!! I to moze da traje neko vreme, pa ce opet neko da sa strane ispalamudi narod da ce biti bolje kad sjebu vlast i opet sve ispocetka.
Treca opcija je da vucemo pametne i lukave poteze jedan za drugim-nema ko to da uradi.

Nek nam je Bog u pomoci, bice nesto.

То је ок, ако се већ не разумеш много.

Hajde sad pažljivo pročitaj moj post reč po reč pa razmisli gde sam ja rekao da se ne razumem. Ja sam samo rekao da vam ne mogu dati informacije jer ono što ja znam nije zvanično. Ponovo liberalno tumačiš moje izjave i izvržeš kako tebi odgovara.

citirao bih jednog navkomana koji uzgredbudireceno ic nije glup

Gde glup, on od knjiga zarađuje više nego mali Marko Slobodanov što je na gajbicama zarađivao.

Brate, Darko Šarić je gospodin.
Pomagao narodu tamo u Pljevljima opasno. Svako koga sam sreo otale mi je reka da je taj čoek samo takav džek.
Što ima veze što je radio sa drogom? Da je nije on doveo ođe, to bi uradio neko drugi, ko bi vjerovatno bio neka fukara.

U ostalom ko ne voli drogu, neka mu odsječu (treću) nogu.