Prijava

Znate ono vikendom se napijete pa sjedete na taksi ili kasnite na neko predavanje kako ja to činim iako fakultet posjećujem jednom u 2 mjeseca i onda vam taksisti ispričaju svoju životnu priču koja je uvijek gotovo ista.

U Podgorici je npr. svaki taksista bio perspektivan fudbaler ali se kasnije povrijedio i sad mora da vozi taksi ili je svirao u nekom bendu pa nije imalo para da se snimi album a inače su radili vrhunsku muziku.

Inače znam kralja koji je upa u taksi i kad ga je taksista pita čime se bavi ovaj mu reka da je bio fudbaler pa se povrijedio i sad traži posa u taksi neki.

Pišite i o čemu ste mlatili sa taksistima ili čak sa vozačima autobusa iako su oni uglavnom samo pravi domaćini.

Inače mesja je valjda svojevremeno taksirao. Zanima me u koju od dvije gore navedene grupe je spadao?

Mene svaki treći dan zove taksista iz Pirota da mu pronađem zlato, jer sam geometar...

Ме$а спада у групу од једног чо'ека који је хтио да иштампа ИМА ЛИ ПОСЛА? и да стави испред сувозача да стоји та наљепница:)

Meni je pričao taksista kako su mu ušla neka 4 klinca u kola, uzeli pare na kladži i tražili da ih vodi u neki pizdinac na kurve. Dali mu 5 soma za tamo i nazad + ga častili kurvu.

secam se jednog taksiste koji je insistirao na pricu mnogo,a ja se pijan suzdrzavao da mu ne ispegliram se u taksiju,a ispeglirao bi zlo

jednom ja brate seo u taksi tj seli su me u taksi i mrtvog pijanog me vozi lik kuci, i ja izgleda tako mrtav pijan skontao da mi je matori kuci i i ja reko vozi pravo, i on mene baci pravo , izadjem ja i prespavam u nekom parku iza kuce. i lik taksista kaze to mojoj babi i ova likusa me ucenjuje

Priča nog druga koji se vraćao od cure negdje oko ponoći: štas zabrinut? Žene a? Ajmo obilaznim putem, manje semafora. E ja sam mislio da ću pički naći dno al evo već imam pedeset i nikako da nađem. Eto sinoć baš jebem mladu kurvu tu gdje ti sjediš i moro sam pljuvati da svršim. (Drugu postaje jasno šta to smrdi u vozilu) Majku joj jebem kako ona oće da je jebem ako nije vlažna? A neću ja da budem s nekom koja nije mlađa bar deset godina od mene. A imam novu ženu, godinu i po već al ne pričamo skoro 3 mjeseca. (Ženu zove kuja moja).
Na kraju mu naplatio više nego što treba i gunđao što kolega nema 10 feninga.

Meni je jedan jednom vadio bejzbolku u kolima i objašnjavao mi kako je to za samodobranu od grmalja i kako naveče ode kući po utoku jer ima dozvolu.
Naročito sam se uprpao jer imam metar devedestri.