Prijava

Данас, 24 марта, негде око 19:55, навршиће се 15 година од почетка НАТО агресије под именом "Милосрдни Анђео". Детаље знате, мислим, већина нас је тада била свесна околине.

Шта сте радили тада?
Како сте све то доживљавали?
Да ли сте мислили да ће бити копнених инвазија?
Да ли сте скупљали флајере који су бацани из авиона?
Да ли сте излазили на пољану са комшијама као и ја да посматрамо бомбардовање Новог Сада и Београда (из Орловата се видело).

Поделите озбиљне закључке.

СПЕМ СТОП
ГЛУПИРАЊЕ СТОП!

igrao se sa drugarima napolju,samo prve sirene sam se iscimao,do kraja bombardovanja nisam ni obracao paznju lolo

Ја сам рано легао 24тог, целог дана сам се јурцао, јбг био трећи разред и око пола осам већ заспао, чак ме је ћале 25тог оправио за чколу и питао ме шта да спреми за доручак, нисам ништа знао те сам био изненађен, али касније у школи су сви брујали о томе.
Зрењанин није бомбардован.
Шестог априла сам сломио руку, узео велике паре од осигурања кекекекеке, ма шалим се, добио 500 динара, то је тад било да се плати струја и комуналије остале.
Ми смо у то време градили нову кућу, тетка је имала цигара тушта и тма продавала...
Све у свему, чуо сам авионе, видео оне штрафте по небу од ПВО-а и смејао сам се песмама:
ЈА САМ ЈА ТОНИ БЛЕР КЛЕМПАВЕ МИ УШИ
МИ ЕНГЛЕЗИ КО ДЕБИЛИ РАДИМО ШТА КАЖЕ БИЛИ И ЊЕГОВА РУШИЛАЧКА МАШИНЕРИЈА

Bio sam na faksu u NS-u tada, a sami početak bombardovanja sam dočekao na projekciji filma Nož u Areni, koja je prekinuta na pola, samo su ušli ljudi u salu i upalili svjetla na pola filma. Davno bješe...

Да ли подржавате теорију да важне срушене зграде у Београду неко спречава да буду обновљене због ради нечега? Нису то толке паре да 15 година не могу да се нађу.

Bio sam srednja škola, prva godina gimnazije. Imali smo neku preterano ludu hemičarku zbog koje bi gro mase iz razreda išlo an popravni, kao i zbog latinjare jebene. Nato bombe su me spasile tog zla, jedino dobro što se vezuje za početak bombardovanja.

ZA SVE OSTALO IM JEBEM MATER FAŠISTIČKU

Inače, mislim da je pravi cilj bombardovanja bio upliv inostranog kapiala u naše tržište kako bi se isisalo što više novca, a to i dan danas traje. Kmetovi jebeni

Да ли подржавате теорију да важне срушене зграде у Београду неко спречава да буду обновљене због ради нечега? Нису то толке паре да 15 година не могу да се нађу.

ја мислим да стоје као опомена, јер једноставно, Слоба је очистио за годину дана скоро 90 посто лома и крша, обновио бар 40 посто срушеног, док демократе нису вратиле крш петог октобра и наредних 14 година нас пуштале да сваког дана гледамо Генералштаб.
Нисам социјалиста нисам политички опредељен, само кажем.

ја мислим да стоје као опомена,

Opomena čega?

Нису то толке паре да 15 година не могу да се нађу.

Nije do para, nego do birokratije. Zgrada je vlasništvo vojske, zemljište je gradsko i ne mogu 15 godina da se dogovore u čijoj nadležnosti je rušenje. Toliko o državi.

Koliko sam samo cirkao i vario tih dana. Od 00-24.

Drugog dana bombardovanja naše drug Miloš kaže "Ja sam prva pička", pitasmo "Šta ti je to?" kaže on "Pa prvi sam pobjegao kući kad je počelo bombardiranje". Mi se od srca nasmijasmo.

Ako mene pitate malo su nas bombardovali. Pogledajte Bliski istok i ostale zemlje koje su Amerikaci bombardovali, mi smo pičkin dim za njih. I opet su nam govna na vlasti. A i među običnim narodom. Šta vam to govori? Udrite opet, svaka vam se bomba zlatila.

Ja sam drkao kurac na radnice u to vreme.

Udrite opet, svaka vam se bomba zlatila.

Nije Sloba kriv... mi smo govna

Gledao sam Esmeraldu, taman Hose Armando pao sa konja i oslepeo i nesta struje. Od tad ga više nisam video.

Невероватно ми је да 15 јебених година генералштаб стоји онакав преко пута владе. Дакле сваки наш владар у последњих 15 година је то гледао и никоме није пало на памет да то почисти/обнови и ником није сметало? Чудно је баш.

Kurac je čudno to sa generalštabom. Neko je hteo debelu lovu da makne što se i vidi sad kada hoće da prodaju donaldu trampu da pravi otel.

realno, srbija nije u stanju da napravi kilmoetar auto puta a kamoli da sredi taj prostor.

Ма фора је у томе да су амери бомбардовали нишку фабрику дувана па је филип морис то пазарио за мале паре, као и осталих 200 фабрика.
Онда су нам давали кредите за мостове које су порушили.

АЛИ МЕНИ ЈАКО ДРАГО ОКО СРЦА ШТО СУ ЖЕЖЕЉЕВ МОСТ ЈЕДВА СРУШИЛИ!!!

Шест пута, шест ракета, и тек онда се олабавио. И даље је као стојао, само није могло да се прелази.