Prijava

да није германа не би било русије

викинг бог

dusan 1001 da se izvini rusima

Da nije Germana, svet bi bio mnogo lepše mesto, plus ne bi bilo ni Rusa, i onda ne bi bilo svih onih ratova, i svi bismo se uhvatili za ruke i pevali Give peace a chance. Ili bi ti klanjao pet puta dnevno... Mislim, baš ti znaš da ne bi bilo Rusa, sami bi se organizovali. Mišljenje da je do nekog ishoda došlo na određen način baš zato što je na taj način nužno moralo do toga da dođe, i da do tog ishoda ne bi moglo da dođe na drugi način, pomalo je površno.

Dovla je kralj, sagnite se. I njemu. A i meni usput.

A po toj logici da su Germani osnovali Rusiju, Vizigoti su osnovali Španiju, neki opet Germani Italiju, germasko pleme Franci Francusku, i šta, da nisu i nas osnovali?

наравно да јесу јок руси су нас основали

Дошли Остроготи, Визиготи, Вандали, Викинзи и остали варвари и срушили целу европску цивилизацију, направили неке државице, тако да је опоравак трајао једно хиљаду година. Основали курац. А то да су и нас основали, ајд, можда си читао неко немачко Треће око из доба Трећег рајха. И како то да су толико суперирни, па опет увек добију по пичци на крају. Ујединиле се Швабе тек 1871, пре тога ратовали једни против других, какав срање народ. Кад су се ујединили, у року од седамдесет година направили су два светска рата где су поклали више људи него ико икад, и добили по пичци, опет их поделили. Опет се ујединили и кобајаги сад владају Европом, а зна се коме лижу дупе и из чије шаке једу, иначе би били го курац да није Америке. Ово ја о Немцима, остали Германи су еволуирали у мирне Данце и Холанђане, а Норвежани су потомци Викинга, да, хахахах...

ти си читао србин.инфо молим те информиши се из релевантних извора

ти си читао србин.инфо молим те информиши се из релевантних извора

Pa daj mi onda reference za svoje tvrdnje, nemoj me ostaviti slepog kod očiju.

лош ми је нет сад не могу да тражим даћу ти ускоро

Braća Japanci, kakvi crni Rusi i Grci.
Ne moram da objašnjavam, ko je dovoljno upućen u stvari i nije zadrti SRBENDA, zna o čemu pričam.

Руси браћа направила нови тенак <3

Dovla je kralj, sagnite se. I njemu. A i meni usput.

hahhahahaha kakav je u skechevima takav je i u argumentima,moye kljuch na temi ja ne ynam sto i dalje pishete bilo sta kad vas je uhvatio u klopku objasnom i argumentima nema sta da se doda i ispravlja ovde ahhahahahahh kralj skecheva i diskusija

Nabijem na kurac i ruse i merikance i svabe a bogami i malene japance serem im se u rikse(iako su kineske al isti kurac opaaaa)

Suština je da za Ruse može i da te boli kurac, ali zato kad gledaš miting Šešelja u Nišu u pozadini vidiš preogroman bilbord Koka Kole.

Mongoli: Pa dobro, nisu bili loši Rusi, držali su se
jedno mesec dana.

I gde su sad ti Mongoli? A, da, došla su hrišćanska braća sa zapada i oterala ih, tako beše? Ili su ono Germani, Poljaci, Litvanci i ostali miroljubivi narodi isto pokušavali da otkinu neki deo zemlje, recimo severni, zapadni, nepravedno da je drže samo Rusi, velika zemlja, jbg. Pa su svi zajedno popili po pičci, i Poljaci, i Germani, i Litvanci, i Mongoli, tako beše? Aaaaa, ne, u stvari, sjebali bi oni Ruse, ma svako od njih pojedinačno, ali bila zima, pa ih je zima sjebala, a ne Rusi.

niko ne traje večno

niko ne traje večno

I to je veoma dobro. Dođu varvari, sve sruše, pa ajde ispočetka, sveža krv itd., istorijski proces kojim se čovečanstvo obnavlja i obogaćuje. Ali pazi, imaš pobornike globalizacije, ukidanje nacija, religija, regionalnih posebnosti, šta ti znam. I onda, ko će to da sruši, ko da obnovi? Treba da se posebno raspisuje tender za varvare.

рус сиса јаја