Prijava

Bilo bi dobro da se dodaju sinonimi, tipa definicija Mrdnuti dupe i Dići tur. Lupam :) Ali nekako je korisno za one koji prevode tekstove sa drugog jezika i fali im neka naša žargonska reč, koja je zakopana u moru raznih definicija koje se ne nalaze tako lako. Moraš makar pet minuta da kopaš i smišljaš kako bi moglo da zvuči šta. Ovako je lakše i korisnije. Ukucam recimo to dići dupe, nema, dići tur, nema, dignuti tur, pa dignuti dupe, pa mrdnuti dupe, nema, mrdni dupe i nađem :D Znači haos.

ahahahahahaah daj brate nemoj jebavati

Samo da podržim predlog iz prvog posta. Ovih dana sam planirao da pročitam oko dvesta hiljada definicija, pa bi mi legao neki precizan sistem pretrage i selekcije željenog materijala.

Ja sam ozbiljna :) Kad sam našla željenu definiciju, stavila sam je u omiljene :D Bila bi to vrlo praktična stvar. Ili tagovi. Da se nekako slične stvari različitih naziva povežu.

ЗДРАВО РАЂАРД. НЕМОЈ УПЛАШЕН БИТИ. ТО САМ ЈА, ДАНКАН, СА АЈАКСОВОМ СЛИКОМ

ПОЗДРАВ ДАНКАНЕ, ВИДЕХ ПОЗНАТО ЛИЦЕ НА ВАШЕМ АВАТАРЈУ, ТО ЈЕ СТАРИ КОЛЕГА СА ЕФЕКС ЛИДЕР ФОРУМА, ЛВЛ 14 ФОРЕКСОВАЦ

Arlekino

Ja sam ozbiljna :) Kad sam našla željenu definiciju, stavila sam je u omiljene :D Bila bi to vrlo praktična stvar. Ili tagovi. Da se nekako slične stvari različitih naziva povežu.

Може, наравно, ја сам свакако за, кајзен је и имао то у плану, али му је фалило стотину годишњих плата за људство које би извршило преглед и повезивање пола милиона дефиниција.

Берзански генији окупљају се на форуму најгорег скем брокера.

Znam, ali to bi možda moglo da se uradi usput. Kao recimo sa onim tagovima na last.fm-u, ako si video. I onako, ako ima neka slična definicija, neki autori stave link u komentarima :) Pa, moglo bi nešto slično da se uradi. Ali da znam nešto oko tih stvari, kao što ne znam, mogla bih da predložim, a potrebno je makar nešto. Naravno, ako postoji volja, može sigurno nešto da se smisli. Ili makar da pretraga ne mora da bude tačna u reč.

ЗДРАВО ХАРЛЕКИНО. НЕМОЈ УПЛАШЕН БИТИ.

zdrawo arlekino
gde zivis

Арлекино чак можда и има око 7% шанси да није дупли, невера.

nije dupli sto posto
edit: ne morate traziti sise odma, pustite je malo da se aklimatizuje

ne mora sise al mora reci gde zivi

ne mora sise al mora reci gde zivi

олл контам да си ти отерао 75% нових чланова са овим питањем :Д

То је Кајзенов дупли, видиш да је дефинисао Панчево. То он тестира да ли ћу ја као и сваком женском члану послати гениталије на ПВТ. Наравно, послао сам :( Шаме он ме :(

BANUJTE OLLANIKA TERA NOVE CLANOVE SA SAJTA I KOCI PROSPERITET

EDIT: A ODBANUJTE PUNJACA

realno,dzordi,po celom forumu izmisljaju teorije sta je oteralo mnoge lobanje sa sajta,a odg vrlo jednostavan je xd

Kad sam našla željenu definiciju, stavila sam je u omiljene

Awww :)

Realno, dovoljno je dodati eseje, a ovo za sinonime je kul, samo bi to zahtevalo da se čitav sajt napravi ispočetka, jer ako bi se na ovu verziju dodavalo bilo šta što nije samo estetski, nešto sasvim deseto bi riknulo.

OSNOVNA PODELA BI MORALA BITI NA AFIRMATIVNE I NEGATIVNE

To, to, po tonalitetu! Može i petostepeno.