Prijava

Да се забрани бре брисање и едитовање постова 24 сата након писања, ко на сваком нормалном форуму, јербо пропаде првих сто страна 'омиљених коментара и постова' и сличних тема где се линкују старе духовите опаске. Мулац узме и обрише пост из спрдње на некој теми, испремешта све остале и оде све у пичку материну.

Новакујем ову БИЈЕЉИНУ:

Брисање после 10 минута, а измене после сат времена, шукурац! Ко погреши или се покаје, нек сређује говна одма', а не после сто година.

Protivan sam ovome, jer mi se desi da često šminkam post po više puta, ispravljam gramatiku, zareze. Sad znam da to baš nije normalno, ali šta'š, živci upitnog zdravlja, pedanterija golema. Vi ne možete da naslutite moj bol na duši kad promašim nešto na komentaru da defku, postujem, pa posle ne mogu da ga editujem. :( Svrbi me sve k'o neke bube da gmižu... I zato protiv!

osim na temama đe su slike

да се модераторима одузме могућност исправљања туђих постова

Луксе, то све радиш у првом сату или пар сати најкасније. Нећеш ваљда 30 сати након постовања да се бакћеш таквим стварима. Мада је можда најбоље ово Мешјино, да може да се мења, али да остаје и првобитна верзија.

predlozicu ovo na mod temi. da ne moze ili kad god se ukloni tekst ostane samo nesto tipa:

##obriso post autor##

ili

##obriso post moderator##

Е, Целте, ти имаш доста ауторитета међу модулаторима, ај ми врати пичку.

Sklanjanje, ne brisanje, pa niste žene pobogu... http://vukajlija.com/forum/teme/51165

nemam dosta autoriteta, i necu brate glupo je :)

sto da vratim, jel neka kul fora. ako jeste vraticu.

то је тај неки хумор заснован на изненађењу и пародирању устаљених фраза, не знам да ли ме схваташ ?!

спрдња, али смешније ми од 95% ствари које сам изасрао.

е до јаја, хвала.

Стеван
Луксе, то све радиш у првом сату или пар сати најкасније. Нећеш ваљда 30 сати након постовања да се бакћеш таквим стварима. Мада је можда најбоље ово Мешјино, да може да се мења, али да остаје и првобитна верзија.

Ma nema problema, kako ljudi odluče, u suštini me ne dotiče mnogo. Ja volim editovanje radi šminkanja i unapređivanja sadržaja, npr. dešavalo mi se na postove o nekom filmu ili na temi IEEE Vukajija, koje stoje po nekoliko dana, dodam nešto novo što mi padne na pamet ili nešto što saznam. Kako god, ne smeta mi mnogo ni u jednom slučaju.