Prijava

Не знам где бих поставио и добио одговор на ово порнићарско питање, па ај да пробам овде, можда неко зна. Увек сам се питао, ко је трећи лик у порнићима који свршава на рибу кад је трисом у питању? И не само трисом и кад је обичан порнић зна да се појави још један лик коме само сниме курац како на крају свршава на рибу. Да ли на сетовима јебу камермани, режисери, тонац, шминкер ил ко је већ ту од мушког особља? Да ли порнићарке дају и нпр. режисеру да је кресне у неким паузама ил кад се све заврши, или продуцент, који је у фазону кад ти већ дајем 5 хиљада долара за пар сати снимања има вала и ја да те јебем?

Е да, налетео сам случајно на једну компилацију из бекстејџа на сету, где се пар пута појављује неки дебели маторац који ладно чим се заврши снимање одређене сцене, прилази и ставља киту у глумичина уста док око њега цела постава мења сценографију, глумац пије воду, камерман подешава камеру итд... Тако да није ово далеко од истине, ал реко можда неко има још информација...

ne znam, da si pito ko je cetvrti covjek to bi znao, al treceg ne znam?

Јебу сви, курве су то. Шта мислиш, кад Гајшек заврши са Јеротићем да га Тимофејев не умочи у старачко пркно?

Да, реално, како камерман издржи да не сврши. И како нема рефлекс да се склони 10 метара уназад кад црња извади црево.
Бити камерман у порнићу је тотално незахвалан посао, уствари.

Домар лололо.

Умрем сваки пут на фацу овог лика
http://i.imgur.com/2OoID.png

које си ти злопамтило и клипан један клипански

Pogle što se majstor propinje na prste lolo

Zamisli koja čudna atmosfera vlada na tim snimanjima.

Хм. Знате ове ваше телефоне синтернетом. Смартфоне. Телевизорчиће. То има десет, дваес мегапиксела.
Имају ови клинци што се снимају кад се прцау клинку од 14 година за 10 евра када им се посрећи. Е сад, овај што има мање мегапиксела он прца. А овај што снима је одушевљен чињеницом да није бацио 700 евра на телефонски апарат.

Питам се ко је овде био трећи лик

https://www.youtube.com/watch?v=4maiHQFRObc