Prijava

КОЛИКО КОШТА ЈЕБЕНИ АЈФОН 4 16 ГИГА СИМ ФРИ НОВ????? НЕ МОГУ НА ЈЕБЕНОМ МРТВОМ ИНТЕРНЕТУ ДА НАЂЕМ УСАГЛАШЕНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

од 20-25 евра

до једно 43

ја ти продам мој за 37

Не можеш да нађеш усаглашене информације зато што је продаја Ајфона код нас, условно речено, нелегална. Дакле не можеш ти у продавници телефона да купиш ајфон и да ти дају рачун на коме пише "ајфон 4г". Све што се купује је, опет условно речено, половно, и с обзиром на то, цене варирају од неких 200 па до рецимо добрих 300, 400 евра за баш ганц нове моделе.

https://www.facebook.com/najboljerepliketelefonakm?fref=ts
узми ово, боли те курац, битно је да пичка види јабуку на маски

Mts je u pregovorima da u narednom periodu plasira ajfon kroz svoje pakete tako da ta priča da je ajfon nelegalan polako počinje da zvuči smešno.

хвала пеки на нормално одговору а ви остали сисајте курац.

јел паметно узети за 100е солидно очуван?

+ što je u pregovorima da se ubaci apple store za srbiju onaj onlajn kurac za aplikacije, da se ne registruju ljudi na hrvatsku i susedne zemlje.

Шта подразумеваш под солидно?

Пролећни, мтс је то већ договорио, ваљда за 3-4 месеца креће то, али сад за сад нема да се нађе легално ајфон код нас, само на црно по радњама. Као уосталом и већина телефона осталих произвођача који се продају у продавницама мобилних.

Ја у радњи продајем половну четворку за 150. лоло

даре ту сам гледао али на другим ко што рекох су потпуно другачје информације.

подразумевам рецимо од 1 до 10 једно 8 оцену

има само мању напуклин у ћошку и неколико огреботина. није никад отваран и сим фри је и има нов софтвер то ми реко лик у сервису неком де сам носио да проверим квалитет.

шљивораде јел продајеш са опремом, начи слушке, пуњач и то ил без?

Мсм да је фул, ал чини ми се да је обична четворка. Проверићу са ћалетом сутра, па ти јављам, поштоам само цену упамтио.

Брате, види овако. То за нов софтвер нема никакве везе, одмах то да ти кажем. Преко компа и уз помоћ ајтјунса и моја баба би знала да га апдејтује да буде најновији.

Што се тиче огреботина и што кажеш напуклине... Ја сам користио Ајфон тројку добрих годину и по дана и после тога ајфон 4 као из наслова, ево већ годину и по и њега користим. Ја не знам шта је потребно да би тај телефон оштетио тако, да ли да падне са терасе, јебем ли га. Нисам успео да га огребем ни што ми је у џепу са кључевима био пар пута, екран му је увек био скроз као нов, без икаквих огреботина.

Тако да, пошто претпостављам да хоћеш да га купиш од неког, а у таквом је стању... Ја ти не бих препоручио, јер ако је тај успео тако да га осакати, ко зна шта је унутар њега и колико је то поуздано, може сутра нешто да окине и да се само угаси, поправке за њега су ти папрено скупе... Мислим, шта да ти кажем кад за ЧИШЋЕНЕ "хоум" дугмета (то је оно доле на средини) траже три и по хиљаде, значи само за чишћење јер запиње понекад...

ма јок, да никада није отваран је установио лик из сервиса тек када га је отворио што значи да је унутар њега све исправно, а што се тиче огреботина то ми и није тако важно.

Za sto evra nije skupo. Polavni 4s je oko 220evra a cetvorka obicna bi trebalo da je oko 150-170. A softver je nebitan, ja sam i dalje na sestici jer je brzi nego na sedmici i imam dzilbrejk a verujem da je do sada izasao i za sedmicu mada nisam
Proveravao. O ako uzmes imas dobroh informacija na omizio sajtu i uputstva za dzilbrejk itd.