Prijava

Даклем, првенствено отварам да би видио нека друга мишљења која ће ми помоћи око израде матурског.
Неке критике, савјети, литературе и све што знате качите овде да урадим матурски јербо сам бједа и немам да платим готов.
Тема је пролазност и апсурдност живота у камијевом роману странац.
А морете и дискутовати о њему ође, није да се нема дискутовати :)

Како сам знао да је Цокула отворио тему. Мислиш да професоре боли курац за твој матурски рад и да ће да се цимају да га проучавају? Си ретардиран, не можеш да га напишеш сам за два дана?

Cokulo, zar ne reče da si pročitao Stranca šurnaest puta? I đe sad zapelo?

Cokula otvorio nalog na vukajliji još pre 3 godine samo za ovu temu kontam lol

Тема је пролазност и апсурдност живота у камијевом роману странац.

Išo Kami ulicom i kaže "Bog te jebo ja sam stranac, kako apsurdno" i prođe ga.

Kad dobiješ 5 javi se da idemo na pivo.

Stranac je bijo mrga od čoeka. skupilo se nas par da ga izudaramo, ja, rade, manijak, električar i jebač, i žajk je gledo sa strane iza grma koji je bijo posađen u gej baru. I tako ide stranac putem i zviždi marš na drinu, a mi ležimo u kanalu pored puta i pravimo zasedu, rade pono motku od plutonijuma, električar nije pono ništa, ja stolice i korsu, manijak poneo loptu za basket, jebač posudio kramp od mene i inastaliro na njega android aplikaciju ahmedovski braders. Kae nama rade idemo i mi iskočimo pred stranca, on se prepade i prde ko međed, rade ga udari sonom motkom, stranac izvadi pištolj koji je bijo ukro od arapina i opali i pogodi u onaj grm što je žajk bijo iza njega i žajk poginu, pođe kiša da pada. jebač tada ošinum stranca sonim krampom i pade stranac i dok je pado podbaci mu manijak loptu za basket i strnac se okliznu još i na loptu i upade pravo u korsu koju sam ja već bijo podigo na barske stolice, i tad sam zaključo vrata. električar pođe da plače za žajkom, a žajkova duša pođe da leti iznad nas i nosi u ruci flašicu kole, i kae momci vidimo se vatam taksi za inđiju sutra radim prvu. Kae stranac krute jebo žajče ti si mrtav čoek, kae žajk znam vidimo se.

sve tako bilo, potpisujem

Evo ti jedan dajdzest: Umrla mu keva. Vrucina na sa'rani. Smor.

e vidiš cokula, mi smo sud, a žajk je strančeva majka zapravo, a stranac je ubio majku svojim ponašanjem, a mi smo njega osudili kobajagi zbog arapina, a ustvari je bilo zbog majke

АХААХАХХАХАХАХАХА али

a žajkova duša pođe da leti iznad nas i nosi u ruci flašicu kole, i kae momci vidimo se vatam taksi za inđiju sutra radim prvu.

Standing on the beach with a gun in my hand...

Даклем, првенствено отварам да би видио нека друга мишљења која ће ми помоћи око израде матурског.

mislim da ovo treba da ti bude glavna misao vodilja:

Мислиш да професоре боли курац за твој матурски рад и да ће да се цимају да га проучавају? Си ретардиран, не можеш да га напишеш сам за два дана?

Мислиш да професоре боли курац за твој матурски рад и да ће да се цимају да га проучавају? Си ретардиран, не можеш да га напишеш сам за два дана?

Teoretski jeste moguce da se profesor zainteresuje i udubi u rad, ali ne u slucaju coveka koji otvori temu na vukajliji na kojoj pita sta da napise. Od tebe se nista ne ocekuje, tako da je sve preko toga puna kapa.

Дипломирао на Камију, и помогао бих ти сада само да си у почетном посту написао име писца и назив романа великим словом.

лолчина

колико камија бих држали кући?

kamakamakamakamakama-kamilija