Prijava

Bravo, šimih.
Jbt Truleks je baš cukićevao, dao bih mu počasni glas da sam znao :D

A Truleksa sam ja na silu ugurao tu u konkurenciju, nekako mi je delovalo da istinski mrzi i da bi se mnogi na Fb poistovetili, a posle mu ni ja nisam dao glas :D

Могу ли ја да се опробам Агилни? Па ако ваља да уђе у коњкуренцију? Из оправданих разлога нисам могао да учествујем на такмичењу. :)

Hajde, neće nikom smetati.

i ja mislim da moj poster nece izazvati neke narocite reakcije. hajlenderova defka bi mogla da uradi tako nesto ali podugacak je tekst pa ne bi bilo mnogo citanja. dobar je bio onaj gif za patike na primer. ipak, drago mi je da sam pobedio i hvala na glasovima.

Па реално, нема много тема где можеш да пецнеш Београђане, не што су савршени, него се све деликатне прозивке своде на дођоше и студенте са стране.

Једино нека прозивка око тога што се сви хвале колико уназад генерација су у Бг-у.

Ишмих, свака част.

Нисам хтео док је трајало такмичење, нисам у фазону да се мешам у било чији рад, али мислим да је http://vukajlija.com/zabava/posteri/673438 неправедно изостављен, посебно ако се хтео постићи ефекат који се жели постићи, тако да бисте могли да размислите да га убаците на ФБ ревијални део, капирам да ће бити и доста шеровања и доста коментара, а то је ваљда оно што је и био циљ.

Strašno je to da su odlučili glasovi koji su dati van roka za glasanje. Veliki propust moderacije. Inače, šteta što nije bio malo veći izbor za glasanje. Npr. Luksova reakcija je bila dobra.

Strašno je

Imam dilemu na koji most nakon posla da odem.

To su strašne stvari?

Pa stavite se na mjesto drugoplasiranog.

Pa stavite se na mjesto drugoplasiranog.

Ako ima i trećeplasirani, može da bude zabavno.

Ja zamišljam kako je četvrtoplasiranom. Užas.

Medvediću, tako bih te.. umodovao.

Oprostite mi moju ružnu prošlost.

Johnny Kurajber

Ja zamišljam kako je četvrtoplasiranom. Užas.

Samo poslednji SAMO JEBE!

poster je dobar, ali u thilmovoj reakciji su provincijalci predstavljeni majmunima (ustvari to je i najviše iznerviralo fejsere), a sad beograđanin biva predstavljen kul likom iz crtanog filma, a provincija u kombiju iz serije siniše pavića :))))

Jbt Truleks je baš cukićevao, dao bih mu počasni glas da sam znao

A Truleksa sam ja na silu ugurao tu u konkurenciju, nekako mi je delovalo da istinski mrzi i da bi se mnogi na Fb poistovetili, a posle mu ni ja nisam dao glas

pa i takmičenje je bilo za postere i reakcije, nisam ni očekivao glasove, e posle kad videh da su posteri nekako mehki što bi reko luks, dao sam glas androsu jer je solidno odrado svoju defku.

zavadili ste me sa jacom a taman nam je krenulo :(

Kad ce da bude tema da prozivamo ove iz unutrasnjosti, napljuvase nam Beograd, nije fer, onu reakciju samo jedan co'ek smislio, zamislite kad bi 200 glOOva smisljalo, pa to bi bio hit na internet? Pravda za Beograd.

Brate Ismih, cestitke brate, vrh brate poster!