Prijava

Rasni, oprosti mu kao pravi Hrišćanin, nemoj biti licimur. Meni ova izjava Darvina (koju sam i sam pročitao pre par dana na fejzbuku i lajkovao je naravno) deluje vrlo samokritično, što je pozitivna stvar u svakom slučaju. Ne želiš da ti neki egomanijak nameće svoje ideje kao neproverljive istinitosti bez ikakve mogućnosti provere istih, tj. eksperimentalnog testiranja. Jebeš ti takve stavove, slušali smo Aristotela i zaglavili hiljadu i po godina mračnjaštva zbog toga što je bio bandoglavi autoritarac, egomanijak, licimur i jajara.

Osvrnuo sam se malo na Tucićevu biografiju. On je bio klasičan komunistički ,,naučnik,, prepun besmislenih radova i knjiga koje su plagirane od skandinavskih naučnika. Persona koja nije vredna pomena.

Tucić je tucao jače nego finalisti mokrinske uskršnje manifestacije. Hvala mu što je izedukovao par Srbina da ne budemo baš na nuli bar što se tiče evolucije.

Odo da učim, sa obaranjem teorije evolucije nastavljam večeras.

Rasni, samo napred, nemoj samo da mehanički memorišeš pročitano već se trudi da analiziraš i kritički pristupaš materiji. Zašto baš lopta kroz okrugao otvor? Stvar treba posmatrati iz više uglova, baš kao i evolucionu postavku. Sretno.

Nije lako kada ti neko na sajtu za zabavu sruši teoriju koja ti je bila sve u životu jer si u društvu ispadao pametan kada bi pričao o njoj.
I uzmi malo pravopis, pogledaj kako se piše srećno ili sretno.

ovde davno nije pao jedan

S T R I C
T
R
I
C

расни еволуирај

Debeli kao što vidiš diskutujemo već 118 strana i molio bih te da zaobidješ ovu temu i da lupaš gluposti negde drugo. Pozdravi šimejla.

Kako da evoluira kad ne veruje u evoluciju
Večito će ostati majmun lolo

није ни до мајмуна дошао

Pozdravi šimejla.

поздрави га сам, ти га виђаш сваки дан кад тражиш џепарац

Preglup si da bi se sa tobom moglo komunicirati.

хахахаха супер кад ми ти то кажеш

Rasni, tvoja uloga katalizatora ove teme je delimično uspela, trebalo je samo da pokreneš debatu, baciš par provokacija, promuvaš neki trolčić i makneš se u svoju sekciju za sklapanje papirnih vetrenjača i bojenje ilustracija najlepših bajki sveta. A ti si se kao pravi crvenoguzi majmun natrtio i demonstrirao da je DNK hibridizacija u tvom slučaju 100% autentična sa makakijevom. Razočarao si me i kao čovek i kao trol.

Čekamo još Valdemara i Granjanku pa da se raspucamo.

Sa nestrpljenjem se iščekuju. Granjka - najelokventnije internetsko vređalo bez argumenata je oduvek davao taj ''rijaliti šou'' šmek svakoj raspravi, dok sa druge strane Valdemar dostojanstveno replicira na najvišem nivou poštujući sva pravila sajber bon tona - bez vređanja. Svaki rispekt za obojicu, za tebe Rasni i sve učesnike rasprave. Večeras, kad završimo sve navodne poslove i obaveze možemo pristupiti portalu i oplemeniti nolajferstvo jednom kvalitetnom edukativnom diskusijom. Možda padne i koji skeč ako smo inspirisani ko zna.
Evo jedne teze o kojoj se može pričati:
Danski tinejdžeri ulaze u svet odraslih ne kao naši klanjem svinja nego LINCHOVANJEM DELFINA!
https://thoughtsofakind.files.wordpress.com/2011/03/image010.jpg
https://thoughtsofakind.files.wordpress.com/2011/03/image004.jpg
https://thoughtsofakind.files.wordpress.com/2011/03/image009.jpg
Šta mislite o tome? O kakvoj uzvišenoj vrsti (nama) mi govorimo? Zašto Pajčilo u intervjuu kaže da samo ljudi imaju dušu a životinje jok?
Vidite ovog malog pujdu: http://dusuneninsanlaricin.com/wp-content/uploads/2014/07/white_samoyed_20101212329109377801.jpg
Njemu duša izbija iz okica, taj nebi nikad ubijao delfina da bi se pokazao ili sekao nosorogu rog...

Hahahahahaah boh