Prijava

Koliko se sećam, ti si bio n00b jer nisi kontao kako američki memovi, koje je Vukajlija u tom trenutku provalila, funkcionišu. Tipa, uzme Awkward Penguina i napiše bilo šta. Kao kada bi na sliku Jove Radovanovića napisao "Moja mama drka svinjama". Jednostavno se ne slaže, zar ne? To je bila transferčina blama na koju sam ti tada ukazao, a banovan sam jer sam ti rekao da si glup (pritom još uvek stojim uz tu izjavu).

Hahahahha, evo ga, opet isto.
Nisam ni morao trazhiti da te citiram.

VALSINBR POCESTA

Oprostite mi za moju ruzhnu proshlost :D

Veprina je bila pobeda od posta. Izobjašnjavala je odbrambeni mehanizam koji se u psihologiji zove projekcija. I na kraju ''tvoja mama radi to, to radi tvoja mama'' u nekoj palindromskoj formi ponovljeno da se prikrije trag. Primer za udžbenike.

Ali americhki mimovi, hahahahahaha. Kome se realno jebe za americhke mimove. SUshtia sa dobrom zabavom je prilagoditi je sebi. To smo i uradili od tvoje mentolske teme.

Otvorio si temu americhki mim zhelechi da prodash preglupu foru sa josh glupljeg sajta. Naravno, ne samo ja, nego gotovo svi sa te teme su odradili stvar onako kako je najbolje i prilagodili temu sebi. I onda smo mi glupi, odnosno ja, jer kao ne kapiram a zapravo kapiram do kraja samo me boli kurac i uzhivam gledajuchi koliko si ispizdeo jer nije ishlo kako si ti zamislio.
I ti se usudish meni rechi da sam noob.

Truleks, ja sam mislio da u udžbenike idu samo NAUČNE činjenjenice koje šire ISTINU, a ne neka psihodinamska sranja od onog pseudonaučnika Frojda.

Valsinarbe trebao si da postuješ nešto na temi o hipnozi, bila je aktivna jedno vreme, ti beše psiholog? Vrlo interesantna debata se začela, ali je utihnula naprasno.

hipnozi

Nije sleng. -

ti beše psiholog?

Daj jebesh me da Vaslibar ima bilo kakve veze sa psihologijom. To bi bilo kao kad bi onaj gtd bio glavni na temi sa biciklovima lolo

Kazane guta postove!

Igrica Agar objašnjava borbu za opstanak, selekciju, evolutivne strategije i mehanizme mnogo bolje od svih postova sa ove teme.
Nije ni čudo što je nakon Branislavove hard kor bistijaliti priče tema zamrla jer je izoftopičio u krajnje neočekivan žanr ( i za mnoge članove ogavan)

izoftopičio

Mislim da se kazhe izoftopichario

Rasni mađijo de je ona tema na kojoj si postavio iljadu ovakvih debilnih slika haha

http://vukajlija.com/forum/teme/62164
Evo mu je tema ali su mu linkovi istekli.
PREDLOG ZA KAIZENA AKO ČITAŠ OVO: Uvedi automatsko preuzimanje slika koje se linkuju na forum kao što radiš za pravljenje postera, da bih slike ostale večno tu.

a jes bio ljut Rasni na toj temi, kipeo je haha.

Imam sve slike na kompu. U narednim danima cu editovati postove sa slikama!