Prijava

Не може ова тема без овога.
https://www.youtube.com/watch?v=FvKORBTDam8

Да ли је могуће да ова нема ниједан здрав неурон и да не схвата да се избламирала за цео живот?

AAHAHAHAH VIDITE KAKVA JE KRETENČINA OVA NA FENDEROVOM KLIPU... AAHAHAHA.

A čekaj, eno cela prethodna strana posvećena istoj, i još je ima na bar tri teme od sinoć... Ok, ipak je to fender.

Idi pridruži im se... Opet.
https://youtu.be/5ox5-kiArCs

Где има, јеботе пас тако ретардираног? На овој теми није качен линк са ЈуТјуба, слепчино. Иди се придружи овима и придружи им се, болиду.

Eno dušan kačio link na prethodnoj strani.

Inače to je ta naprednjačka retorika i demagogija, prozivanje neistomišljenika, klevete, laži i uvrede, opovrgavanje postojanja istine i pljuvanje po svemu kompromitujućem i neodgovarajućem.

Pa ja bih sad rekao da si se ti opet učlanio, sve ukazuje na to.

Edit: stvarno se ne možeš drugačije naučiti nego bananom, ne ide, nije da nismo probali.

A vi, da li imate nunčake u oramriću?!

Pa ja bih sad rekao da si se ti opet učlanio, sve ukazuje na to.

Hahaha, uclanio se da bi Vucku preneo kako stoje stvari, ovi iz stranke kriju od njega - ali sad kad Vucko sazna sta se sve radi, eeee...

Jericho
Hahaha, uclanio se da bi Vucku preneo kako stoje stvari, ovi iz stranke kriju od njega - ali sad kad Vucko sazna sta se sve radi, eeee...

http://www.kurir.rs/vesti/politika/vucic-necu-podrzati-ideju-o-smeni-sase-jankovica-clanak-1760727

ево, већ је почео да дојављује, сад вучић зна да се води хајка против јанковића, и изјаснио се да је против тога јбг.

(едит: натрчао на линк на фејсу, не читам ја курир и блиц, само информер!)

varno se ne možeš drugačije naučiti nego bananom, ne ide, nije da nismo probal

Гурни је себи у дупе, мајмуне, пошто то једино можеш сам себи да радиш. Џабе теби редовно дају по пички тамо у Крагујевцу, теби нема помоћи док не одрадиш лоботомију.

И даље вређаш... Јеси ли видео Душанов пост на претходној страни и још неколико постова о томе испод њега? Је л' тешко да кажеш "извини"? А сад сам и мајмун, ено у прошлом посту сам био ретардиран, слепчина и болид (мекларенов?). Изгледа да је теби онај Ђука дебели из снс-а стварно идол, и Бабић с њим, па не умеш другачије.

У реду, Фендере, опроштено ти је, немој бринути, ја имам разумевања и за такве.

И ја нисам причао о банани - воћки, као средству за дресирање мајмуна, већ о банани као дисциплинској мери за непримерено понашање на интернету, али ваљда свако тумачи онако како му највише одговара, разумем те.

Не, јер нисам видео. Поставио је линк на дну коментара, није му се отворио, брзо сам прелето преко странице. Први си почео са вређањем без разлога, радиш то већ годинама иако ти нисам дао повода ниједним својим псотомк. Немам намеру да се извињавам. Бар док не одрадиш лоботомију. Жао ми је, немам разумевања за такве Интерент мудоње као што си ти.

Ти ниси видео, а ја сам слепчина? Права напредњачка дедукција!
На ниске си гране спао, Фендеру... немој и ово "ниске гране" да протумачиш као банану малопре, нисам на те гране мислио. Поздрав и свако добро.

Нема везе. Са ниских грана се лакше и безбедније силази на земљу. Поздрав и теби.

Ja ne znam kako možeš da pređeš preko ovoga što ti je rekao...

Је л' тешко да кажеш "извини"?

A zašto bi? Pa ni Dragan J Vučićević se nije izvinio Saši Jankoviću.

A zašto bi? Pa ni Dragan J Vučićević se nije izvinio Saši Jankoviću.

А што да се извињава кад су им исте газде. Праве још једну представу за народ да нам покажу "како нам добро иде, а појединци као Саша Јанковић ремете нашу идилу". И Вучићевић, и Јанковић имају плате од више хиљада евра, живе на рачун народа и уопште није потребно расправљати о томе ко је од њих поштен, а ко није. Ни један, ни други нису дошли до тих положаја и толиких плата сами, већ као типични полтрони.

Ne stavljaj u isti koš Sašu Jankovića i Dragana J Vučićevića. Ustvari ne stvaljaj Dragan J Vučićevića u isti koš sa bilo kojim čovekom. Osim Vulina, Gašića, Sline, Olivera Antića, tate i sina Nikolića, i AV i ostalom sns bagrom, koji jelte nisu ljudi. Čovek je sramota za ljudski rod.

I stvarno si u zabludi ako misliš da je plata ombudsmana više hiljada evra.

Како није? Па 350-360 хиљада динара колико јесте Јанковићева плата није неколико стотина него неколико хиљада евра. Ја их стваљам све у исти кош јер се нису намучили превише у животу да би зарадили те паре.

ЕДИТ: И биће као и обично: тресла се гора, родио се миш. Јанковића ће још неко и даље нападати, али га неће склонити. А онда ће постати Вучићев човек од поверења. Живи били па видели.

Proverio sam, jeste 340K, mada sam prethodno čitao da treba da bude kao poslanička, znači u međuvremenu se promenilo, izjednačena je sa platom sudija USS.

Ja ga vidjam svakog dana na NBG kako seta neko tele od kera. Narod najebava od vlasti, a on tera kera za 340K, booooole njega...