Prijava

Dve ubedljivo najseljackije varosi koje sam video:

Lebane: Ulazim kolima na pesacku zonu jer nemam pojma da je to pesacka zona, trazim neku banku i pitam random lika gde je ta banka, a on mi ubacuje glavu kroz vozacev prozor i otkinut od lose rakije me pita sto nisam bio pre neki dan kad je bio nekakav vasar, ne znam sta sam propustio!!!

Blace: Momci u pekarskim majicama cekaju da dodje neko kog ne poznaju da ga isprebijaju. Idealan grad ako imas desetak drugara boksera, vrhunski uslovi za realni trening, jedina prepreka panduri kojih ima svuda i koji me spasise jednom kad teli njih 20tinu da u isto vreme odmere snage sa mnom.

јеботе ја сам мислио да је Лебане на Косову...

Одвратан нагласак имате.

Jasta imamo.

Ео имам доцимера у соби поред, не могу да га слушам јеботе мука ми буде.

А и говна сте, дугује ми 400 кинти месец дана.

Heeeeh, ja sam srećna što se tiče pominjanja Kruševca ovde. Obilaziste oko njega kao kiša oko Kragujevca. Te Paraćin, Ćuprija, Aleksinac, Brus, redom. Kruševac samo onako usput. Nezapažena uloga. Neko pomenu izgovor nas Čarapana. Jednu stvar da kažem, ako nekad dođete u Kruševac, ne dirajte u taj izgovor, ebena je rabota! lolo

ћао, јеси за какву кафу/сношај следећи пут кад навратим у родни крушевац?

јебач, ти неком причаш о акценту? имате ретардирани босански нагласак и ви нашли неког да прозивате? покриј се салом дебели кекекеекек

Koncert Viva Voxa, izađoše ovi iz hora na binu - publika aplauz, otpevaše prvu stvar - publika aplauz, spremaju se da nastave dalje kad će neko iz publike: "Jebote, i u štalu kad se uđe kaže se dobar dan!"
Tri poena za Čačak.

признај да ти је нагласак љигав станко

у ствари твој није јер си присвојио бјеоградски

љигав је крушевачки

јебо те станко

Kruševački naglasak nije ljigav. Prirodan je! Ne zaboravite da je ovo zemlja seljaka na brdovitom Balkanu. Ja glasam za Lebane! Ili neko južnjačko polu-selo. Vlasotince, na primer.
Џани, to da smo govna, stoji. Stoka smo. Ali nismo seljaci. Taj što ti duguje 400 kinti, vrati ga ovamo na prevaspitavanje! :)

P. S. Evo dokaz da nismo seljaci

https://www.youtube.com/watch?v=_aVDX_yvEXQ

hahahah to je selo. deky_aod seljačina je odatle

a pazi ja mislio da je drugačiji naziv teme... Onda Vranje

ПОЖЕГА ЈЕ СЕЛО НАЈВЕЋЕ