Prijava

хаха ладно сваки пост спем :(

ај барем ја да те изпоштујем квалитетом
http://cdn.hispotion.com/wp-content/uploads/2013/04/vertical-bed.jpg

do nedavno mi je bilo neshvatljivo kad cujem da neki daju po vise hiljada evra za dobar dusek i krevet.....al posto spavam na sranjetu iz forma ideale koji je udoban kao klupa i zbog kog izbegavam da idem na spavanje pre 4 ujutro da bi sto krace spavao totalno mi je opravdano bahacenjne kupovinom nekog do jaja udobnog kreveta

Ja imam suprotan problem, imam neki rastandrkani dvosed ovde u stanu koji je poprimio moj oblik i ni za živu glavu ga izneti neću dok skroz ne propadne. Toliko je jezivo udoban da mogu po dvanaest sati da spavam u njemu, nekad spavam iz dosade. Inače ga nikad ne rasklapam, nekako kad spavaš sam, volim kad je sve malo i ušuškano, oni king sajz kreveti me plaše koliko su prostrani. Leti ako sam ovde imam običaj da spavam u fotelji do prozora.

Ovo je egzotično, ukoliko želiš da imaš rezervnu spavaću sobu u podrumu i čuvaš da je deca ne vide.

Realno, ne bih u nekom srednji vek soba fazon spavala, previše je to luksuzno za mene, volim malo jednostavnije stvari, da nije pretrpano, ali za podrum je dušu dalo, ili takvu sobu iza ormara sa lažnim panelom za neki roul plej.

stvarno je tapet? koliko kul fora

или нешто овако јефтиније а остатак кинте уштекај, на себи.
http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/weird-guy-posing-bed-money-13651708911.jpg