Prijava

Podržite moju kandidaturu za moderatora i ovakvi loši pokušaji trolovanja će biti sasečeni u korenu.

Ništa momci, pratšajte što ve prekidam samo da odgovorim ovom bušidu pa da se mičem odavde.

Eto, opet me spominješ...ni dogovor na sopstvenu inicijativu ne umeš da ispoštuješ.

E'o brate, pošto si ti izgleda toliko glup da ne možeš 5 rečenica da povežeš ja ću ti ukratko prepričat što sam ti poručio u svoja prva dva posta.

Ne želim više da se pojavljujem u tvojim olinjalim kopipejstovima koji su prepuni usiljenih fora i smiješni su samo ostalim zalizanim debelim likovima kojima je vrhunac hardkora ne izaći na prvi rok nekog ispita. Ja stvarno ne znam ko je tebe reka da si mag prozivanja (a ni što su se drugi isprimali na tu priču) ali brate to što si se ti istripova zbog veličanja ljudi sa interneta, nema niđe da ja znam. I ja stvarno nemam poja đe sam napisa da te neću pominjat u svojim postovima... ne znam ko ti je to reka... Mada da ti pravo velim, ne bih to ni činio da se ne pojavi momak kojeg znam dobro iz rl pa mu dugujem odgovor.

Jedino što si ti ikada mlatio su jaja tvojih bliskih rođaka po ustima. Dobro, eventualno još i ponekad papuču o kamen da sa iste skineš medveđa govna... Ali to je to.

Iskreno ovo je prva fora koju si napisa na ovoj temi da je do sad nijesam sreo u tvojim postovima... Namjerno velim "fora" jer je ovo nešto na nivou bubača koji u srednjoj školi izigrava stend ap komičara za ostatak odjeljenja. Skroz taj tip humora. Nešto kao kursadžije (ovo najiskrenije mislim).

No eo, ti napiši još neku besnu foricu ispod ovog posta da ti ne povrijedim sujetu time što će ispas da je moja zadnja, a ja stvarno neću odgovarat na nju sad i nek na tome ostane dok ne zavrijediš moje interesovanje prozivkom koja će sadržati 5-10% novih elemenata u odnosu na prethodne jer iste mogu biti zanimljive samo onim vukajlijšima koji su pandan tipovima što po pedeset puta zaredom gledaju "Bolji život" (ako to na kraju nijesu i jedni te isti ljudi).

-----------------------

Podržite moju kandidaturu za moderatora i ovakvi loši pokušaji trolovanja će biti sasečeni u korenu.

Svefga mi tolko me je sramota za ljude koji se tripuju da su svi oko njih trolovi da kucam ovaj dio posta gledajući udesno od monitora.
Đe si ti viđeo trolovanje ođe momak? Ja ne znam što ste se vi svi istripovali da je bilo što što nije pisano književnim jezikom i nije na temu vaših državnih pitanja, trolovanje. Oladite malo ljudi. Previše koristite tu riječ.

Mrzi me da čitam ovo. Slobodan si.