Prijava

Трол као такав је бит друштва. Тое лажна, искривљена свијест коју стварају доминантне троловске класе; служи као средство за одржавање постојећег стања које тим класама одговара.
Јеванђеље по Тролу, псалм 50.

Пријатељ купио класично трол ауто са двоја врата. Све ти јебем, у њему Палчић Звончицу не би мого гузит.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/486872/Pogled-na-supermesec-iz-orbite/komentari#ostali

Јосх један класицхни тролл!

Zilot
Nedelja, 10. 08. 2014. 23:17h
neregistrovan korisnik
Питам се колико плаћају ове људе да лажу, као они су у свемиру и сликају месец хаха... свако нормалан зна да је земља равна и да никаквог говора о сунчевом систему нема... ове слике су очигледан фотошоп, а фотошоп је још једна измишљотина запада коју су направили специјално за овакве ствари, да нам мажу очи... земља је центар универзума и све звезде и месец и сунце су посути по небу да нам дају светлост... западна пропаганда нас лаже, екуменисти, илуминати, масонерија, а све у циљу да нас православне Србе избришу са лица земље. Али им неће успети.

Klasichan troll kao wrsta polako odumire sa sajta.

Izgleda da je vechina od mase skontala kako se to radi pa vishe ne prolazi.
Velika je greshka shto su swi uwideli moguchnost da mogu da budu glupy i na kraju kazhu: TROLOWO SAM

To bi bio klasichno klasichan troll u sushtini

Амандман на закон о троловању!
тражим да се назив трол преименује у нешто много озбиљније. Трол је тако љунферски назив да осјећам дозу срамоте када ми неко каже дае неко трол, покушао дизтролује или изтроловао.
стоп троловању. вријеме је за реформе. ти, ти и ти.

Рихо, не тролуј.

nazhalost, cara je u pravu. zvuchi paradoksalno, ali od kad su svi pocheli da koriste klasichno trolovonje, ono prestalo da postoji kao takvo i pretvorilo se u normalno bivstvovanje na sajtu.

Trolstvo mora da prođe kroz taj stadijum samoukidanja, negacije sebe, da bi se ovaplotilo u nečemu drugom i kvalitetnijem. Mislite o tome. Možda su sve priče već ispričane, ali NAČINA na koji mogu biti ispričane ima beskonačno mnogo.

Eh gde su sad Reme i Smarko?

valdemare, vracas veru u sveto trolstvo

Ne treba žaliti za starim veličinama, nešto novo se nazire, a šta je to, prepoznaće se jednog dana... Pre toga trolstvo mora da preraste u parodiju sebe, da postane jedna vrsta autoreferentne igre, da trolovanje postane predmet samog sebe, kao recimo što je postmoderna učinila u umetnosti. Posle postmoderne umetnost, umorna igranja samom sobom, ili se vraća korenima, ali obnovljena i osvežena novim obrascima, ili odlazi u krajnju apstrakciju. Tako da od ove krize trolovanje može da se razgrana u nove, kvalitetnije pravce trolovanja, ili sa druge strane da se svede na minimalizam gole uvrede napušavanjem i jednoznačnog STRICA. Doduše, STRIC bi tu odgovarao nekom funkcionalnom minimalizmu... Nisam siguran oko toga, dosta je individualno uslovljeno. Mada razotkriva lične kvalitete učesnika na forumu. Jer kad recimo Olanik ili Cara napišu STRIC, to je jedno, i to stoji na mestu, ali masa drugih koji pišu STRIC ne shvatajući zen STRICA, jednostavno se povodeći za trendom - smešno je. Ali tako je uvek...

Mislim da troll ipak počinje da se grana i jedna grana će otići u ekstremizam. To će se zvati extremni troll.

Jer kad recimo Olanik ili Cara napišu STRIC, to je jedno, i to stoji na mestu, ali masa drugih koji pišu STRIC ne shvatajući zen STRICA, jednostavno se povodeći za trendom - smešno je. Ali tako je uvek...

Нико не може сам себе да сматра тролом. Трол је етикета коју додељује истролована страна (једна или више особа), односно страна која мисли да је истролована.

Да је неко други написао СТРИЦ, нико не би обратио пажњу. Плус додај екипу која је увек ту да попали и добро истролује масу (Цара и Тибор, плус Расни). Маса углавном не конта, али се сви примају.

Поштено, можда и ја не контам у чему је фора са стрицем. Прво смо сви помислили да је Оланик постао стриц, а после сам се сетио књиге "Орлови рано лете" где највиши у друштву имао надимак СТРИЦ, а пошто је Оланик висок 2 метра (тако је сам написао), помислио сад да га је нако тако назвао. Свеједно да ли је због тога он СТРИЦ или је нешто сасвим десето у питању, тема је направила исти ефекат као и МАЛИ КЕР.

Оланик има те своје МАЛИ КЕР фазе које колико год деловале бесмислено, уствари су генијалне. Веома једноставан начин да се људима поправи расположење. Исто је и са МИТРОМ РАБАЏИЈОМ. Такве теме људе ослобађају јер их виде као идеално место да лупетају глупости, да се детињасто понашају, а да не осећају ни кривицу, ни срамоту због тога.

Objasniću svoje viđenje
S
TRI
CA
Kad dođem kući

Zamisli poja ve se trol teroristi koji udaraju najjace kad ih najmanje ocekujes!

Mada razotkriva lične kvalitete učesnika na forumu. Jer kad recimo Olanik ili Cara napišu STRIC, to je jedno, i to stoji na mestu, ali masa drugih koji pišu STRIC ne shvatajući zen STRICA, jednostavno se povodeći za trendom - smešno je.

Риха Дисидент
глупост библијских размјера. још су гори ови што силују стрицовање, курац-палац да би били прихваћени. кои болиди, страсхно

зна уцхен цховјек о чему прицха
едит: мада то ние ни било на дневном реду