Prijava

Пљујемо Вучића, пљујемо Шешеља, папу, Србе, Хрвате, муслимане, Турке, Арнауте, државне службенике, породиље, децу са посебним потребама, али није допуштено то исто и са модераторима. Хоћемо правду за глас народа! Да кажемо да цар Тројан има козије уши (и нешто даље што се добро римује), а да при томе останемо слободни мислиоци и гласноговорници истине и правде!

http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201210/247994/medium_HowIWasSystematicallydestroyedByAnIdiotPoster1.jpg

Ali nećeš pljuvati lekare u ordinaciji, državnog službenika u kancelariji, Hrvata u Zagrebu, porodilju u Narodnom frontu. Zato sam protiv ideje. Moderatore sa ovog sajta treba pljuvati na forumu Krstarice-

А то ли је? Дакле, треба да им се увлачимо?

Ne treba, ali kad pljuješ nekoga na njegovom radnom mestu, suoči se onda sa konsekvencama. Odeš kod lekara da te pregleda, pljuješ ga, ne dobiješ odgovarajući tretman. Odeš kod službenika, pljuješ ga, dobiješ zajebanciju sa papirima da te zaboli glava. Odeš u Sarajevo i pljuješ Muslimane, dobiješ u najboljem slučaju razlupanu glavu. Tako i ovde.

u cara trojana kozije usi kostunica voli sushi

tek kada ljudi umru treba ih pljuvati. što nisi nježan granjka decxko

ja se ne bih složiila sa veselkom. jer: nema samo jedan lekar kod kog možeš da ideš. svaki službenik ima šefa, pa ako te zajebava pozoveš mu nadređenog. ovo za hrvate - ćutaćeš ka bubica samo ako si bezmudna pička (uostalom, šta ćeš koji kurac u hrvackoj)....
ovo za trudnice uopšte ne kapiram, šta je problem sa njima? što su je jebale?

dakle, granjka, mirišeš mi malkice na anarhiju, to mi se sviđa, samo napred.

dabogda vam majke moderisale na vukajliji.

Lemaja, sad ti ideš u sitna crevca, nekad možeš samo kod jednog lekara da ideš sa zdravstvenom knjižicom, a nemaš para za privatnika, a neki šefovi su još gori od zaposlenih, pa će i on da te zajebava iz profesionalne solidarnosti, a zaista, zašto bih išao u Hrvatsku i vikao DOLE HRVATSKA!... Ali da, oseća se taj duh pobune, stvari se menjaju na ovom sajtu, više ništa neće biti isto.

jebena ravnopravnost polova, koji kurac dajete zenama da moderisu i samim tim misle da su bitne nesto

ti si totalno omašio poentu, veseli. nije stvar u pljuvanju radi pljuvanja, nego u jebenoj borbi protiv ološa. al ne mogu sad da ti objašnjavam ko je šta mislio, i šta znači dići glas, gledam neku seriju. ali samo ću još reći da se nadam da imaš rastegljiv čmar. (pošto vidim da mirišeš malčice na baba-strinino "ćuti i trpi")

ti si totalno omašio poentu, veseli. nije stvar u pljuvanju radi pljuvanja, nego u jebenoj borbi protiv ološa. al ne mogu sad da ti objašnjavam ko je šta mislio, i šta znači dići glas, gledam neku seriju. ali samo ću još reći da se nadam da imaš rastegljiv čmar. (pošto vidim da mirišeš malčice na baba-strinino "ćuti i trpi")

Ahahahaa, rastegljiv je zaista, ali uglavnom se zgrči kad nisam zaljubljen :) Ja se to malo zezam, pošto sam i sam prijatno iznenađen i začuđen entuzijazmom dotičnog autora za borbu protiv sistema.

Granjka
Пљујемо Вучића, пљујемо Шешеља, папу, Србе, Хрвате, муслимане, Турке, Арнауте,

пљујемо Шешеља

КО ПЉУЈЕ ШЕШЕЉА МОЖЕ СЛОБОДНО ДА МИ СЕ НАПУСХИ ГОWНЕТА!!!

U CARA TROJANA KOZIJE USI VUCIC VOLI DA GA PUSI

ASHHHSHSH NAJJACA TEMA

u cara trojana kozije usi svaki ateista mi kurac pusi