Prijava

Ne zanimaju me slike vašeg kurca za koje vas je vazda frka jesteli ih obrisali kad nekome date telefon, nego one slike i klipovi koje smo razmjenjivali u tom nekom periodu kad internet još nije bio ovako razvijen i blutut je predstavljao vrhunac nama poznate primjenjive tehnologije.

Ovako nešto:

http://www.youtube.com/watch?v=1ES9O6sZMY0

http://www.youtube.com/watch?v=W7s7psmWVeg

http://www.youtube.com/watch?v=eKCMRTv4oig

http://www.zbrka.com/slike/smesne-slike/images/nadgrobni-spomenik-kome-su-deca-zahvalna.jpg

Ne zanimaju me slike vašeg kurca za koje vas je vazda frka jesteli ih obrisali kad nekome date telefon,

ovo je svima frka,jedino sam ja namerno davao svima da gledaju lolo

ovo je svima frka,jedino sam ja namerno davao svima da gledaju lolo

Ja sam ga zna izvadit u osnovnu na času i pokazivat ga nekim likušama iz zadnje klupe (na njihovo zaprepašćenje i okretanje glave od moje murice). U srednjoj mi nekako bilo bezze. Nijesam ih dobro poznava prvi razred a poslije kapira da su već viđele vjerovatno

KAKAV CARSKI KLIP HAHAHAHAHAH
nijesam ovo ima utelefon ali jebo te ahaahhaahah

јеботе који блам

prvo sto mi pada na pamet je ona mis venecuela kojoj je ispala picka dok je hodala po pisti,slika ruslanine picke,klipove ajde bezi u kurac,mozda sam i ja nekad buzuzuzuzuzuz,jel ima sta u kontenjeru,nema nista,sta nema,pljas,zvucni snimak one hrvatske bake sto psuje,stojan itd,itd

JA IMO ONO KAD KONJ JEBE REEBU

Ahahahah krv ti jebem, ovo za psa pokidalo. Ja znam za ovaj isti klip, samo se zvao TUZNI PAS, i u pozadini je isla jedna depresivna muzika. Ali ovo je objasnilo bas. Odlicna tema.

http://www.youtube.com/watch?v=HZthzpGJFzc

Inace, vrteo se jedno vreme audio zapis Nedeljka Kovinjala kad kaze "a sada himna Nemacke" i krece pesma SKLONITE CASE SA STOLAAAAAA, SLOMICUUU SVE OVE NOCIII ali u nekoj nenormalno usporenoj melodiji. Hahahha ako neko to iskopa ima od mene gajbu Meraka.

хахахахаха јебени ђема