Prijava

Лимени, шта ти се дешава?
Хајде, прочитај свој пост 5 пута, па види колико контрадикторне ствари пишеш у истом.

Koštunica je sve zasr'o. Jebem li mu mamu onu neobaveštenu.

Bravo Dzoni. Izuzetno surov, kvaran i beskrupulozan covek iznutra, ni nalik svom kilavom i otromboljenom telesnom avataru.

ej Tadicu napunim ti mami usta spermom onako da ispire usta i glogoce...popusis mi mi malo kurac,moja majica vredi vise nego satnica tvoje keve dok ga prima u sve tri rupe istovremeno..verovatno si klosarcina neka dziberska sa mega kompleksom seljaka steram ti ga u usta ta zemljoradnicka!gledaj od cega ces da platis net posto verovatno nemas leba u crevu ali znas sta nema problema mogu ja da ti se iskenjam u serpu pa da ti lepo to popapis dok je vruce i nek prvi put bude gratis a posle cemo da se dogovorimo!e da i jos nesto...kazi mami da ispisre usta dva put na dan ujutru i uvece,spremio sam joj rezerve da ne moram svaki put da joj svrsavam u usta nego cu da joj spremim da ima za zimu ali samo neka uredno plati

Koji bedak biti ovaj Granjka....

Realno, jeste kostunjavo govno najvise zinulo na kurac, ali tadic majmuncina je umesto da otrese sav taj sljam, i sav taj sistem vrednosti, odlucio da je lepse gledati se u ogledalo, i lizati kurac saperu i krsticu. pickousti je tu samo da nas dokusuri, da ukrade zadnje jaje iz kokosinjca, i optuzi ove pre njega da su krivi. A jesu krivi, realno.

To što Valdemar napisa za kukavičja jaja je potpuno istinito.
Mogu svoju šaku da uložim i kažem da ovde ima bar jedna osoba koja je kenjala o vladi a u ril lajfu radi (ili mu radi neko od bliske familije) za državu i to preko rodbinske veze.

Ne možeš ti to organizovati kao formaciju kada smo mi najpametniji pa se uvek nađe neko prepametan da progura svoju alavost u prvi plan, misleći se "ko ih jebe kad su glupi. neće oni ni primetiti da sam ja šta spakovo u džep".

da se vratim na kurs teme -

MAMU LI VAM MAMINU IZDAJNIČKU

„Црни Бомбардер“ је српски филм редитеља Дарка Бајића који се бави приликама у хипотетичкој Србији којом управља диктаторско-милицијски режим.

ХАХАХАХАХАХА

Хајде, прочитај свој пост 5 пута, па види колико контрадикторне ствари пишеш у истом.

Znaš, Granjka, ako napišeš nešto, to ne mora nužno biti istina. Ti kažeš da tu ima kontradiktornosti, ja ih nigde ne vidim. Verovatno se način razmišljanja ne uklapa u tvoj svjetonazor. Što ne mora opet da znači da nije tačan. Mislim, moj način razmišljanja.

ubedjen sam da od druga tita pa navamo, dakle i on, mi nismo imali predsednika ili premijera, zavisno od situacije, da isti nije bio nečiji špijun.

možete vi sad da kenjate kako sam ja onaj ilija čvorović ali ako se dublje zamislite ukapiraćete da smo mi go kurac od zemlje iz prostog razloga što smo go kurac od ljudi, valjda je i ono malo što je valjalo poginulo u albaniji a i posle u grčkoj pomrlo, da bi ih posle komunisti dokusurili i sjebali poslednje ostatke srpskog domaćina...jebo me otac opet odoh daleko..

dakle go kurac od zemlje i prema tome treba nam, ne meni nego njima, predsednicima tj. premijerima neko da im bude tutor, da im govori šta treba i kako treba, da im gura dolare ili marke ili evre u bulju, koja je već valuta u opticaju...a onog trenutka kad primiš i jedan jebeni evro nema više svoja glava i kurobacanje da si najpametniji i da najbolje igraš kolce, bez obzira kako oni sviraju..

ovaj trenutni je švapski, jebala ga angela onako ružna da ga jebe...

i da, juče sednica u nišu, 100 godina od rata, pičke matrine...

a spomenik Principu zaboravio, kao što je masu obećanja zaboravio, gde da bode prst u oko švabama..

pu jebem te uusta, srbija i istorija će ti presuditi jednog dana...

javio, tako svejedno funkcionise svet i politika nejakih zemalja. to je tako od momenta kad smo se oslobodili turaka, tj. od obrenovica, mi smo imali vladare koji su morali da se priklone nekome i od nekog da traze zastitu posto smo slabi i mali, a ne umemo, tj nemamo mentalitet da budemo neutralni.
prvo smo se priklanjali francuzima, pa austrijancima neki, pa nemcima, pa englezima, pa rusima, pa amerikancima, pa malo i kratko period nezavisnosti i jake vojske, gde su poceli da se sile (da, pod rezimom oko tita), pa onda raspad svega toga jer je drzano idealima a ne ekonomijom pa onda pisanje uz vetar i priklanjanje slabim rusima koje nas unazadilo (eto sta se desava kad neces da slusas), pa onda pusenje kurca amerikancima i najzad podmetanje dupeta evropskoj uniji tj nemackoj.

tako funkcionise svet, jednostavno ako nas je malo, moramo da lizemo guzicu nekome. ono sto nas jebe u mentalitetu je sto ne mozemo da ukapiramo da jednostavno moramo svima da lizemo muda a da ih u sebi preziremo kao mali da bi bili bogati. mi to ne volimo, nego nam vise prija da lizemo guzicu jednom jacem a da se plezimo drugom, i da mislimo da to dizanje kurca na silne ponistava ovo jebanje u dupe od drugog silnog i da tako cuvamo svoju cast.

ne ponistava, kurva si i dalje, samo se jebes za dzabe.

tako funkcionise svet kad si slab.

извини келте, ако сам добро схватио, ти си резимирао дае србија курветина са курчином кога диже на јаче, а којег сама пуши?

ne, konstantno smo dizali kurac na jednog dok nas drugi jebe, i imali osecaj da smo tobzdija, a ustvari smo kurva ruska, americka, nemacka itd...

dan danas imamo taj mentalitet. dovoljno je da prodjes kroz forum da vidis kako jedni idealizuju rusiju, drugi zapad. niko da kaze, pa dobro, i jedni i drugi imaju svoje prednosti iako su obe strane govna koja nam ne zele nista dobro nego preko nasih ledja teraju svoje interese.

Мазохистича трисом шимејл курва. Стравичан опис, мада ниси ништа слагао.

Mazohisticka trisom kurva koja se jebe da bi je neko provozao skupim automobilom kroz centar, da svi vide kako je uspesna, i kako je voljena i casna, a ne ona koja ti dobro naplati jebanje, i svesna je da jedino kao kurva moze da prezivi.

Politika.