Prijava

Norveška je ovde gde jeste zbog mešavine kulture i istorije, a najviše zbog nafte, ribarenja i Hladnog rata u kome su imali ogromne količine pomoći zbog toga što su blizu SSSR-a i na severu su, pa su dobro mesto za raketne štitove i posmatranje polarne kape i raznih pički materina.

Poenta priče je da je sve preslikano, odnosno po istom šablonu. Samo mikro i makro. Možeš lako da uporediš to i sa "muzičkom" scenom. Isti kurac.
Imaš tlačitelje i potlačene. A ceo mehanizam je doveden do savršenstva, odnosno do te mere da pojedinac više ne može ništa da menja, pa ni da pokrrene masu. Samim tim mogućnost populacije da nešto menja je svedena na mizerne procente. U Srbiji, u SAD, u Trinidadu...svuda.

To sa direktorima, javnim servisima, proneverama, korupcijom, nameštanjem zakona zbog monopola i raznih korporacija i firmi, ortaka iz partije, toga ima u SAD na pretek. Kažem opet, već godinu i nešto pratim nekih 7-8 kanala na YT koji svaki dan prate situaciju u SAD i svetu, ali prvenstveno SAD politiku i socijalne probleme i ekonomiju. Tamo je ogromno sranje, isto ko Srbija, samo veće.

Da se razumemo.
Situacija je takva kakva je zato što niko pošten i odgovoran neće da se prihvati fotelje. Činjenično stanje.
Zna se ko se otima za vlast.

kada pogledam ko je sve u skupstini i jasno mi je zasto smo u kurcu.jasni su mi ovi poltroni sto se guraju preko lepljenja plakata,pa dodju do neke funkcije.budu u nekoj omladini,seru nesto.jasni su mi i oni iz jagnjece brigade.krao po svom mestu.jedino mi nisu jasni oni suvonjavi matorci,sa onim sterilnim facama,bez ikakve emocije.ne znam kako su oni uspeli da se naguraju na neke pozicije.posebno u skupstinu da upadnu.ko da u njima zivota nema...

evo skupština na drugom kanalu javnog servisa. daj bože da ih ima 50 od 250. nigde nikog a sednica piči. i plate i dnevnice.

jebem vam mamu onu lopovsku da vam jebem, vi ćete da mi pričate o radu, o nemcima, o zakonima, o štednji, neradnici, probisveti i prevaranti.

ko da u njima zivota nema...

Nema života al ima alavosti.

JEBEM LI IM MAJKU PO SRED UGOVORA O DELU DA IM JEBEM

Može li neko od vas da odgovori na pitanje na koje je pokuđao da odgovori Vojvoda od Meridijan banke, kada će nam biti bolje?

Проблематика наше државе је мање више слична оној у већини држава. Ако би било ко од нас (држава) нашао начин да се реши ове беде, мислим да би се јавила ланчана реакција. Али неће. Зато што у основи иста говна контролишу све те државе и геополитичко стање. Спас нас чека 2050-те, тад негде, астролошки. Тако нешто је причао покојни Миле Дупор, југословенски астролог. Када Сунце уђе у Водолију у свом циклусу од 2000-2050 година, почеће револуцијом (Уран) један хуманији систем (Водолија), а престати овај мас медија, лажни, маскирани, иза завесе - Рибљи систем који, ево, влада тачно око 2000 година. Заваравање - кључна реч, откад је Сунце закачило прве степене Рибе.

šta si ti tu sad napisao?

jebo vas Beko, te vas jebo, onako sve na gomilu, od premijera, preko ministara i poslanika pa sve do vozača što vas voze...da ne mogu ni oni da vas voze kad idete da jebete pičke o narodnom trošku...

njemu železnice? pa niste bre normalni majke vam ga bezobrazne i nevaspitane.

To kao kad bi dali Miškoviću Telekom ili elektrodistribuciju. Jebote, koja smo mi sprdnja od zemlje...

a što ih je beko zategao za luku Beograd, to je bilo ranije kad su se zajebavali. Sad su odrasli

U AmeriKi je mnogo gore nego kod nas, mislim kod nas ima nezaposlenih ali ima i tamo isto toga mislim jeste da je kod nas pola ljudi nezaposleno, ali gledao sam da u Bridzportu ima jedan camuga koji je, neverovali ili ne, nezaposlen, jer ima sizofreniju i 500 kila pa ne moze ni da izadje iz svoje sobe. Mislim da ce Amerika propasti za jedno dve nedelje max jer sam sve to gledao na YouTube, Youporn, i to, ali zato nama nije lose, uf ala me potrefio tiket dobio dvesta dinara idemo jos jedna kafica POLA MOGA SELA AMERIKA CELA, dusmani nam uzeli kosovo al ima da kapituliraju kad nam rusi daju S 300...

Šta sereš ti? I onaj Premeždenije.

Vidis da se zajebava valjda. Isto ko sto ce Beko sa zeleznicom da se zajebava.

eto, sad neće Beka..pustili probni balon, da čuju šta misli narod i kad im se svi iznajebu majke onda nismo hteli, nismo ni razmatrali...

ako neko od špijuna čita ovo, da vam kažem još jednom da nabijem na kurac celu vladu, ugovore, arape, beka, kostolac, poplave i ko je kriv za iste a da nije bog, autoputeve, gasprom, bajatovića, onog debelog što drži banku stalno u skupštini a glup je ko kurac, fiskalni savet koji traži 15 posto smanjenja da bi se mi radovali kad nam smanje 10 posto, mila jerkovića, šarića, doktora stefanovića, a naročito moju bivšu ministarku.