Prijava

jebali su nam mamu u trecoj kad su nas naskakali, e sad koja je realno uloga stimca u ovom timu nije mi bas jasno...

Jebiga, realno je Bogdan usrao na kraju, al sta ces. Prerano je krenuo, cak i da je dao kos oni bi imali napad i mogli bi da nam uvale neku tricu. Meni je najlogicnije da u takvoj situaciji cekas do jednu-dve sekunde pre kraja i onda opalis neku ludu trojku, poput Tea protiv Spanaca. Tako u najgorem slucaju imas produzetak, a moze da se desi i da te usere.

то нејкеде

је ли то толико компликовано професионалном играчу да укапира?

Problem je bio skok u odbrani i mogle su sudije da sviraju Bogdanu ono na kraju, ne ulazim u to sto je rano krenuo.

došao sao da jebem teodosiču majku sebičnu usta te jebem pederu

što je Teodosić sebičan?
menščini da ti nisi ni gledao utakmicu

Теодосић је играо изненађујуче добро, поделио је доста асистенција... Једино ми није јасно што су у последњој четвртини 4 НАПАДА ЗА РЕДОМ он и Богдан шутирали тројке, уопште ми није јасно... Французи господски одиграју пик, дају лопту Ловерњу, он је утрпа у кош, симпл аз дет.

Čitam sad malo komentare na portalima, neverovatno koliko su dva šarlatana i uličara Čović i Vujošević isprali mozgove narodu i stvorili negativnu atmosferu, ljudi se zamajavaju napadanjem/branjenjem Bogdana, a niko ne uključuje mozak da shvati da smo igrali pristojan meč, došlo do pada, onaj Džekson se popalio i poklonili smo im pobedu. Takođe, ništa ovo ne znači, jer ima još brdo mečeva da se igra, i ako rešimo Iran rutinski kako bi trebalo, ostaje nam prostora i za kalkulacije (mada moramo voditi računa jer su Španci gospodari istih).

Izgubili ste ka zadnji Srbi lol

nzm da li je neko slusao danas vlada djurovica kad je za iran rekao da su to direktni potomci persijkog carstva i da su arijevci i veom neugodni

хаха јес цар

ali faul na sekund pre kraja mislim aloooo
Jovic otkrovenje, dosta je napredovao.

idemo dalje, dal ce Krle digra uopste?

Mnogo jaka faca ovaj Đurović. Da nekim slučajem Korać prenosi košarku i da mu Đurović bude stručni konsultant, to bi bio raj za uši.

ne daju iranci da se kaže da su oni arapi, oni dosta drže do sebe i nezgodni su

došao sao da jebem teodosiču majku sebičnu usta te jebem pederu

Teodosić je odigrao prilično dobro. Ne seri.

nzm da li je neko slusao danas vlada djurovica kad je za iran rekao da su to direktni potomci persijkog carstva i da su arijevci i veom neugodni

Haha do jaja.