Prijava

Gledao sam Amere juče protiv Turaka (realno po snazi 8. evropska ekipa na ovom SP), i nisam impresioniran. Fizički su dominantni, sa nekoliko izuzetnih pojedinaca, ali kao ekipa su bulja, i juče su taktički potpuno nadigrani. Krajnji rezultat +21, je daleko od realnog stanja stvari, i dešavanja, na terenu. Iole ozbiljnija evropska reprezentacija, sa malo većim brojem igrača u rotaciji mogla bi da ih pobedi. Jedna utakmica svakako nije merilo, ali mislim da nesumnjivo Amerikanci nisu prvi favorit za osvajanje zlata.
Što se Vlade Đurovića tiče, uvek ga je uživanje slušati.

Doge, to sam ja pomislio al reko napisaću pa će da mi se smeju. Ameri igraju nešto ni sam ne znam kako da objasnim. Izgledao kao da u svakom trenutku mogu da daju koš, ima kad tako i urade isprcaju ih za 6 sekundi izbacaju i zakucaju pa onda sledećih 5 napada ne znaju gde će sa loptom pa u krug.

Ја сам део те текме погледао, и Турци су јако добри били. Не знам јесам само ухватио делић утакмице који су покидали, али ништа нису машили, чак су и водили 5 разлике. Амери ништа посебно, јаки су к'о слонови, али немају неке клач играче колико ми се чини, нити неке претерано паметне.

Ja gledao sinoc reprizu, ljudi, ja ne verujem koliko su Ameri brzi. Turci su igrali odlicno 3 cetvrtine, u jednom trenutku nisu masili i to ih je odrzavalo. Amerima napad traje 5 sekundi, nema tu sad razmisljanja. Farid i Dejvis su brzi od svih zajedno, stvarno je smesno gledati kako se brzo stvaraju na nekim mestima. Mnogo su fizicki dominatniji od svih, i bas mora sut da te sere celu tekmu da bi imao neke sanse.

Ameri su nabildovani, nadopingovani (malo više od Španaca), imaju par dobrih šutera, daleko od toga da su svi dobri šuteri, fizički, tu mislim atletski, su dominantni - skočni, jaki, eksplozivni, i brzi.
Ako se istrpi pritisak na prenosu lopte na njihovu polovinu, i ako im se tzv. pametnim faulovima (taktičkim) zaustavi kontra (što su Turci maestralno radili), može da se igra sa njima. Pozicioni napad nemaju, u napadu igra "svako za sebe". U reketu imaju skočne, ali ne i zverski jake igrače kao nekada (tipa Šejkil).
Sigurno je da juče nisu prikazali svoju najbolju igru, ali meni ne uliivaju strahopoštovanje.

Kroasani gube od Senegala posle 1/4
18:16
Zajeban je Senegal, dobili su juče Portoriko.

Ajmo Senegale moj, moj NDIAYE!!!

Ma hoće Hravti da pobegnu od nas pa namerno gube...16:24

Ma stižu ovo opušteno. Al baš osciliraju.

Videćemo...+9 za Senegal na poluvremenu. Kao što je i za očekivati Senegalci "skaču kao nenormalni". Hrvati imaju ozbiljan sastav, mnogo ozbiljniji od našeg, ali nekako su rođeni luzeri. Ako ništa drugo mi imamo par rođenih pobednika...selektora pod broj jedan.

Kolko još, vidim na lajvskoru da je 4 za Senegal?

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Hahahah +3 za Senegal i slobodna bacanja za njih 5 sekundi pre kraja.

Očajni su bili celu utakmicu, mislio sam da će da ih usere da se i pored loše igre opet izvuku, al' dosta je jbg. Ne znam da li se tek zagrevaju za ozbiljnije utakmice, ili će definitivno biti razočarenje prvenstva, i pored ovakve ekipe.
Borbeni crnci, odlični su.

77:75 jebote, zamalo od gotovog veresija.

Не знам, после оног фијаска Родригез-Датоме, не могу ниједну утакмицу нормално да гледам, све мислим да се калкулише. Јебем ти Шпанце који су то започели...

Али никад не треба искључити опцију да су Хрвати једноставно болиди што се кошарке тиче.

To camuge braco nasa.