Prijava

Definitnivno pitanje za neuropsihijatre i sve ostale koji leče mentalne poremećaje.

Ispirisao me ovaj tekst sa Tarzanije, pa želim da čujem još razloga i mišljenja.

Jebu nas sa svih strana. Političari lažu nenormalno, sve se vrlo brzo zaboravlja, rekao bi nesvesno potiskuje u mali mozak. Privatizacijom sve pokradeno i uništeno. Daju 10.000 evra strancima za otvaranje svakog novog radnog mesta, gde će radnici raditi za 25.000 dinara, a nama hoće dušu da izvade sa porezima kad hoćemo neku radnjicu da prijavimo alo bre?? Daju zemlju Arapima i Bugarima za upola manje pare, ne daju poštenom narodu Srbije ni njivu da kupi čoveče... Sakrivaju ugovore za JAT, arerodrom, FIAT, Kosovo.

Evo sad berem kupinu, 50 dinara za kilogram, neki Nemac otkupljuje. A gledam po netu, 250 grama ide i do 3 evra u Nemačkoj. Pa majku vam jebem da vam ne jebem bre.

A sve to pred našim očima. I što je najgore živimo na ivici bede jebote, a niko ni da bekne, samo se još više guzimo da nam bolje uđe. Koji nam je kurac?

Evo ja prvi. Ja lično ne bunim se jer ne vidim nijednu drugu alternativu, niti političku opciju za koju bih mogao da glasam. Da dođe Če Gevara ili neki drugi revolucionar mislim da bih bez razmišljanja krenuo u neku borbu. Ali ovako... za koga da se borim? Za Vučića, za Dačića, za Šešelja? Svi su političari isti, nema za koga čovek da se uhvati.

Sve neki bezmudi debili, sitne duše koje samo gledaju da što više ućare za sebe. Seme im se zatrlo, ne imali ni roda ni poroda.

Ма није Слоба крив, ми смо говна!

Pakao juga
To je odan sluga
Bere pamuk u polju
Ko jebeni chamuga

Pita shto se ne bunimo
A gde su tebi jaja
Visiš 12 sati ovde
A defke su ti fazon straja

Зато што Срби све проблеме решавају тако што

а) ћуте и трпе 500 година спуштених гаћа држећи главу у говнима

б) Кад догори испод ноктију скупе муда па дигну устанак/изађу на улице, поразбијају сопствени град и Косово за патикеееее

и опет изаберу говна да их предводе.

Glasaj za Gvozdena Isusa.

Nije brate istina da nema za koga da se boriš i da su svi isti. Evo recimo Radulović, što nisi glasao za njega. RESTART

Niste hteli da glasate za partiju za preporod paprikasha ko vas jebe crknite

Kad Gvozden Isus dođe na vlast minimalna cena kupine će da bude 2 evra kilo.

ko vam je kriv što niste glasali za bele listiće ko ja

Не буним се, јер имам јагоде које напуним стероидима, јагода пола кило комад ко зец, дебили купују и трују се, а ја ладим дупе и ноге на Закинтосу и то 20 дана.

Мада сам ја бугарин јбг

mozdravite vašu baku pozz

Sajt koji te je inspirisao da misliš o Če Gevari ne da svojim autorima da stave naslov Đoković debil da bi zaradili 50 evra od reklame za kulen.

Није тачно да се Срби не буне. Ми се стално бунимо, само има један велики дефект - бунимо се дезорганизовано. А када је побуна организована, обично је воде нестручни људи, ратни профитери, пета колона, комуњаре, западњачке службе и остала жгадија.

Срби немају осећај за организацију, не препознају институције као механизам за заштиту и остваривање колективних и појединачних права, својеглави су и мисле да све могу сами, углавном на силу и јуриш. Ако би Србима из историје избрисали Први светски и балкансе ратове, у задњих 100 година не би имали чиме да се похвалимо као држава и народ.

Sajt koji te je inspirisao da misliš o Če Gevari ne da svojim autorima da stave naslov Đoković debil da bi zaradili 50 evra od reklame za kulen.

ameno

Ako sam dobro razumio ti se buniš zato što se ljudi stalno bune da se niko ne buni.

Samo treba da se obrazujemo.