Prijava

Pošto je ukinuta opcija da može da se obriše definicija)koja ti donosi mnogo negaitvnih poena,kad shvatiš da si baš omašio temu), šta mislite o mogućnosti da se vrši pokajanje, da bi se dobila mogućnost da se obriše ta nesrećna definicija.
Pravila bi bila otprilike sledeća: npr.postavi se posebna rebrika za definicije za koje se traži pokajanje (mogućnost brisanja) i onda autor, da navede razloge i opravdanja, žašto je baš tako definisao pojam,odnosno,kako mu se omaklo da ga toliko loše definiše, i da lepo obrazloži zašto da mu dozvolimo da može da obriše tu definiciju.
A to da li će moći da je obriše ili ne, opet zavisi od nas,koji bi glasali za to.
Nešto kao Cezar kad je odlučivao o životu ili smrti gladijatora. U principu, mi time ništa ne bi odmogli autoru, osim što ne bi mogao da obriže definiciju,a opet bi se ostavila koliko tolika nada, da ako kvalitetno obrazloži,ipak može da popravi svoj prosek.
Ovo je samo početna ideja i predlog. Šta mislite?

Zanimljivo. Glasam za :)

ja sam protiv. ako vam neka definicija smeta, pošaljete kao i do sada isto to na forumu na temu definicije za brisanje, i tu se ili odmah obriše ili se daju razlozi zašto se ne briše... kao i do sada. bolje je tako da se ne pretrpava forum sličnim temama. a da se sad glasa za svaku def koja je sporna... jesu bitne ali ne toliko.

ja ću obrisati svaku def koju poželite, u 98% slučajeva. a još i ako je omašila temu i ne valja, nemate nikakvog razloga za brigu.

ako je nekom neprijatno, može i napvt da mi se obrati sa zahtevima za brisanje...

samo da ne pravimo još jednu temu toga tipa, dovoljno je jedna...

Surovi ne može biti nadjačan tek tako. To mogu samo ja ponekad,vinjak i onaj čije se ime ne sme spominjati.

ZA SUROVOG:
Ja nisam podrazumevao za definicije koje nama smetaju(ili one koju se vulgarne,vredjaju nekoga,itd,itd,koje bi po defaultu trebale da se brisu), vec na one definicije,koje sam autor, usled "grize savesti" zeli da obrise. I ako nam svojim argumentima dokaze,da se stvarno pokajao,ili slicno,mi da mu dozvolimo.
PS: Nisam bas upucen na forumu i sajtu,ko je ko, ti si ovde kao neki baja:)? Kome ja mogu da se onda zalim na tebe?:)

pa čemu to? već šaju svoje definicije na brisanje u temu predviđenu za to i uspešno se sve rešava.

ma razumeo sam šta si hteo, nego kažem nije ni to ništa strašno, nego kažem da mislim da nije potrebno sve to, ako neko želi da obriše svoju def. ne mora da se pravda, samo kaže da želi i tako bude...

nsiam nikakav baja, žali se slobodno kome hoćeš, a najbolje meni :)

Cek,cek, pa ako je tako jednostavno da se obrise sopstvena definicija, zasto je onda ukinuta mogucnost da je mi sami obrisemo???

Nego moramo da se obratimo nekome, (sasvim slucajno tebi),da je ti obrises,tek tako,bez uslova,opravdanja,samo kazemo molim te obrisi,i ti obrises? Onda,sto je ukinuta mogucnost, da je mi sami obrisemo?
Cisto pitam...

Neko zlonameran bi mogao pomisliti,da hoces previse moci,vlasti,da hoces da glumis Boga,itd..uslov bez koga se ne moze?? Da budes nezaobilanzan faktor...itd..

čekaj... ti si dao predlog, neki su se složili, a ja nisam. ništa osim toga nisam hteo da kažem ovde.

(iskreno, ja bih voleo da svako može da obriše svoju definiciju, ali je ovako odlučeno za sada da bude)

jel imam pravo da se ne složim?

Ne,ne,izvini,naravno da imas.

Ali sam iz konteksta , ocigledno pogresno shvatio, da si ti moderator ili admin, i da od tebe zavisi hoce li predlog proci ili ne.
I ne samo to, shvatio sam da si ti i ukinuo mogucnost da brisemo svoje definicije i da ti to sad radis umesto nas.
Moja greska,sorry:))

PS: u prvi mah, u napadu paranoje, poceo sam da tripujem da si ti kriv i za hiper inflaciju 93, sankcije, NATO bombardovanje..ali sam se u zadnji mah setio da tada jos nije postojao ovaj sajt.
Izvinjavam se jos jednom i vise se ne mesam u ovu temu.

zapravo ja jesam moderator i ja ih brišem, ali recimo jedini administrator je kaizen, i on se složio sa tobom, a još jedan moderator, en_dotter se isto složio... ja čisto rekoh šta ja mislim
:)

i baš zbog te tvoje zamerke da kad neko shvati da je zeznuo ili zabrljao, pa hoće da skloni, ja obično bez nekih "pregovora" i "razmatranja" sklanjam, pošto uglavnom i treba da se sklone...

mislim, lakše je samo obrisati, ali ako hoćete da se za svaku glasa, uopšte mi ne smeta. samo sam rekao kako ja mislim da je lakše...

ma slobodno se mešaj, ne moraš da se izvinjavaš. ne tražim nikakve čarke, možda sam tako zvučao, ja se izvinjavam. tvoja je tema, treba da se mešaš :)

poz

Od ovoga napravismo ili "spansku seriju" ili "Srecne ljude", da se ceo zaplet vrti oko najobicnijeg nesporazuma. I da bi se sve moglo razrestiti jednim oicnim razgovorom od 3 minuta,naime:

1. Ako sve definicije,koje nam se ne svidjaju, i koje nam donose
negativne poene, mogu da se obrisu tek tako, posaljemo zahtev adminu ili tebi, ili tvom boot-u:) , ja to nisam znao.Sad znam, i moj predlog je automatski bespotreban. Onda samo niste trebali ukidati tu opciju da ga mi sami brisemo. Jel ako neko tek tako moze da obrise svoje definicije koje mu donose negativne poene, nebitno je ko ce to uraditi,autor ili vi.To znaci bice veci kvantitet definicija,ali manji kvalitet. Jer ce svi izbacivati milion definicija, pa ako prodje prodje.Nece se truditi da izvuku maksimum iz sebe.

2. Ja sam ovaj predlog postavio,posavsi od toga da je sad po novome, nemoguce brisati definicije koje nam donose negativne poene. Pa sam hteo,da ajde, ostavimo bilo kakvu sansu autorima, da se ipak isprave, da nama,ostalim clanovima,koje su uvredili tako losom definicijom,obrazloze to,i da zatraze oprost od nas ( da svi osetimo makar mali komadic i osecaj vlasti i moci,koji imate vi admini i moderat.) i da glasamo,da li cemo im dati mogucnost da je obrsiu ili ne.
3. Ovde se ne bi glasalo za sve lose definicije, vec samo za one, za koje bi sami autori trazili da se glasa,i za koje bi naveli razloge.

pa da. čist nesporazum.

sviđa mi se tvoj predlog.
nbilo bi super kada bi još ljudi dalo svoje mišljenje.

moje je negativno, ali sam u velikoj manjini za sad :D:D:D

Hm,ovaj SUROVI mi je bas sumnjiv:) Nista mi tu nije jasno.
Covek je upravo rekao da mu se svidja moj predlog, ali je njegovo misljenje ipak negativno?

Hocu arbitrazu, pomoc, neutralno tumacenje,kako to moze:)?
Da li SUROVI hoce namerno da sabotira moju ideju? Jel vise nece on biti jedan od malog broja onih koji ce moci da odlucuju o brisanju definicija.

PS: SUROVI, nista licno, ali sva ova pitanja se sama namecu od sebe, na osnovu tvojih izjava:)
Pozdrav.

haha super! pozdrav i tebi!