Prijava

I dok sam svirao instrument u pravougaoniku skroz dole i dok sam stavljao tonove u draw modu bilo je nekako lepo široko; stavim ton i pojavi se kvadrat sa imenom tona i stajalo ih je svega 5 vertikalno, a onda sam nešto kliknuo ne znam i vidim mnogo tonova vertikalno plus ne piše mi koji je ton kad ga nacrtam, jer je sad samo pločica pljosnata. Ako me je iko razumeo neka pomogne.

Ako hoces da snimis projekat ides 'save live set as' ako hoces nesto sto si napravio u aranzer odeljku(http://prntscr.com/4b5j91) da eksportujes kao audio pogledas da ti je selektovan master (http://prntscr.com/4b5jjj) ides na 'file-export audio' http://prntscr.com/4b5juj neka ti bude selektrovano kao na slici i ides na ok.

Kako da napravis pesmu iz vise klipova-napravis ovako lupove pri cemu sam odredjujes koliko ce svaki loop da traje http://prntscr.com/4b5kc8 a zatim selektujes neki loop pritom ne pustas klik misa,pritisnes tab na tastaturi i postavis u odeljku instrumenta odakle si loop uzeohttp://prntscr.com/4b5lya.i tako redjas dupliras ih menjas.http://prntscr.com/4b5mgl klikni ovo dugme da kad pritisnes space krene muzika iz aranzera.
Postoji jos jedan nacin za komponovanje a to cu da ti napisem drugi put :P
http://prntscr.com/4b5ng9 ako postavis misa u ovom delu gde sam obelezio pojavice ti se kao lupa.Kliknes i vuces levo ili desno da zumiras ili gore ili dole za ovaj desni obelezeni deo.
Ne znam da li sam ti lepo objasnio :D

Hvala, sad je jasnije. Skinuo sam i fruti lups, deluje nekako lepše, al moram gledati tutorijale prvo. Ima li nekih iskustava sa njim?

imao sam jednom fruti lups jeste da izgleda lepo ali mi izgleda kao igrica.Ableton je koristio i Daft Punk za live nastupe tako da mi je bilo interesantnije :D Gledaj na youtube ima dosta tutorijala ja sam tako naucio da ubacim nove pluginove, da povezem program Reason uz ableton.Jedino sto nisam mnogo gledao je kako se pravi odredjena vrsta muzike, a za sve postoji pravilo i nije mnogo tesko ako znas da radis u programu.

ja to mnogo dobro radim iako nisam nešto naročito u elektro vodama, osim ebm-a i fazon nju retro vejva

manijak a koje plugine koristis za pravljenje muzike?

Vidim da svi koriste te vengaence packove sa mnogo zvukova i sranja. Jel ima to uopšte džabe da se skine?

Ako ces preko FL studia da probas nesto imas na YT tutorijale (https://www.youtube.com/channel/UCwCpw1Gb5ZfLR3Jzl0VZ5vg). ovaj lik lepo objasnjava i davao je neke packove i pluginove. Nexus skini preko torrenta...

Namestio sam Asio drajver za zvučnu karticu i mnogo je manji latency kad sviraš nešto i zvuk je odličan. Ali sada ne čujem više zvuk na jućubu recimo i ne znam što.

edit: U stvari kad radi taj asio ništa drugo ne može da koristi audio karticu, i nisam uspeo da nađem rešenje ne netu, gomila ljudi ima isti problem.

e ovo nadji Native Instruments Massive

Gde da nađem izolovane vokalske trake poznatih pesama?

kucaš na jutjubu ili guglu 'official acapella', 'official stems' ili 'official vocals' uz ime trake i nadaš se da postoji

Eufrat

Vidim da svi koriste te vengaence packove sa mnogo zvukova i sranja. Jel ima to uopšte džabe da se skine?

ima na rutracker.org kod braće rusa sve, ako te ovo još interesuje

skini par vengeance paketa i par producers choice paketa

pozdrav