Prijava

John Terry is the 2nd outfield player to play every minute of a title-winning season - after Gary Pallister (1992/93)

ode falkao nazad u monako zvanicno

Fudbalski klub Vest Hem naredne sezone igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope pošto je to pravo izborio kao najbolji tim na fer-plej listi u Engleskoj.

Postajem prilično nervozan oko situacije u Liverpulu. Jutros sam malo gledao šta se piše po novinama i forumima, sva je prilika da će Rodžers ostati trener. Šta to u suštini znači? Evo kako ja vidim Liverpul ako se to stvarno desi:

Prvo, od najavljene rasprodaje nema ništa. Vlasnici neće dozvoliti da se prodaju igrači koji su letos plaćeni preko 25 miliona svaki. Znači da Lovren, Moreno, Lalana ostaju u timu. Eventualni transferi mogu biti pozajmica za Balotelija i Markovića i igrači koji bi svakako otišli: Leiva, Enrike, Džouns, Džonson, Lambert, Borini i slični propaliteti. Jedino se oko Sterlinga stvari mogu dobro odviti, pošto ako Rafa preuzme Real, sigurno može da pljune 50 miliona, što je maksimum za tog pederka. Njega jedva čekam da vidim kako odlazi, slepac mali.

Drugo, nova pojačanja bi vrlo lako mogli da budu Milner i Ings, a prilično sam siguran da bi im magarac Rodžers dao ozbiljniju ulogu od starta sezone. Zamislite vi ovu postavu: Minjole - neki levi bek, Skrtel, Lovren, Moreno - Alen, Henderson - Lalana, Kutinjo, Milner - Ings (Divok Oriđi). Ja to ne bi mogao da podnesem.

Treće, od ozbiljnih pojačanja ne bismo mogli da očekujemo ništa, eventualo jedno, Benteke na primer. Ko će sad da dođe u klub koji igra kvalifikacije za LE, trener je severnoirski Lalatović, kapiten Džordan Henderson? Sve u svemu, Liverpul bi bio na nivou Svonsija i Sautemptona, borba za plasman od 10-7. mesta.

S druge strane, danas Klop i Anćeloti izjavljuju da bi rado vodili Liverpul, ovaj prvi bi čak menjao planove ako bi mu Liverpul ponudio mesto menadžera. Ako i pored toga uprava odluči da zadrži Rodžersa, onda mrš u kurac.

Zamislite vi ovu postavu: Minjole - neki levi bek, Skrtel, Lovren, Moreno - Alen, Henderson - Lalana, Kutinjo, Milner - Ings (Divok Oriđi). Ja to ne bi mogao da podnesem.

hahahahahah

sve si rekao realno brt hahah

moze i gore, gledam postavu milana za vikend, kad nisam zaplakao hahah

abiati
zakardo-boketi-paleta-alex
van ginkel-poli-de jong
honda-pacini-el saravi

brale, da mi daš da biram između ove dve postave, bez razmišljanja bih uzeo milanovu

džo alen, pa od toga ne može gore

Mačka Teo.. Da dodje Džekson iz Porta i Šnajderlin i da ode ova buranija i Bog da nas visi.

Pobedi Arsenala radovali su se i navijači Sautemptona, pošto će ekipa Dušana Tadića igrati Ligu Evrope naredne sezone, jer se porazom Vile mesto u najmasovnijem evropskom takmičenju dodeljuje sedmoplasiranom timu na tabeli.

Liverpul predstavio Milnera kao ozbiljno pojacanje. Hahahaha Milner jebeni, ko da je Ronaldinjo, pa ce sad da odradi madjiju.

jos ostaje irski mesar na klupi hahahah

sterling u siti 100% ovo sa milnerom je jos jedan pokazatelj

onaj moj scenario lagano postaje realnost

Razlika je u tome što je Blekburn osvojio Premijer Ligu.

Pod Premijer Ligom mislim na ligu koja se igra od 1992. i nosi taj naziv.