Prijava

E ali koji bi šuk,za Džerarda bio da Liverpul osvoji titulu naredne sezone :)

Освојили би можда да играју молдавску лигу :д

Pa jbg, makabi pre par godina u košarci igro Jadransku ligu,Partizan u hokeju ispunio sve uslove da naredne sezone igra Rusku ligu,što Lpul u fudbalu ne bi probao igrati neku drugu ligu?

http://www.b92.net/news/pics/2015/06/17/97357331855813b60118a2237698270_w640.jpg

Posebno paklen početak sezone očekuje tim sa Enfilda, koji će u prvih sedam gostovanja igrati sa Arsenalom, Mančester Junajtedom, Evertonom, Totenhemom, Čelsijem i Sitijem. Ako Brendan Rodžers ovo "preživi", možda dostigne i Aleksa Fergusona.

https://pbs.twimg.com/media/CHsJQd2UwAAUUmH.jpg

Ako.

Lakonski zborim.

Petr Čeh je prešao u Arsenal..

Ne znam šta da rečem. Super je što je takva klasetina od golmana došao ali meni je Ospina bio ćaća i ne znam stvarno koji će kurac još jedan golman pored ove dvojice (Ospina i Ščensni) pa makar bio i Čeh lično.. Al aj

VREDELO JE TRAŽITI!
http://vukajlija.com/forum/teme/63469-premijer-liga-2014-15?strana=28#post_2946219
Inače, Firmino došao, spominju se Baka i Rondon. Biće da se neko kršten napokon setio nekih krštenih igrača. Ili je to samo medijska priča.
Što se Firmina tiče, opet sam ubeđen da su čoveka preplatili. Od onoga što sam video, čini mi se kao dobar igrač, ali sigurno ne toliko dobar da daš 29 miliona funti za njega. Videćemo da li grešim i da li će eksplodirati. Samo da ne bude rezerva jebenom Lalani i boleće me kurac što su ga platili toliko.

firmino ubica, ali izgleda glupan cim je odabrao luzerpul, totalno nejasan potez jbt

Baš listam da vidim ko je šta predvidjao i naidjoh na ovo.. ESAM REKO!
http://vukajlija.com/forum/teme/63469-premijer-liga-2014-15?strana=61#post_2959389

Who d fak is Firmino, i zasto su dali za njega 40 miliona?

Decko igra u jebenom Hofenhajmu, pa za te pare su mogli da uzmu bukvalno 99 posto spiceva na svetu.

Prosle godine sam pricao da su Lovren i kompanija koji su dovedeni govno. Evo i ove se nastavlja. Milner, koji ne znas sta igra covek i Firmino, spic od 40 milki samo zato sto je Brazilac.. Jedino onaj Klajn ok...

Tuga, opet 6. mesto maksimum.

лол, не сери да има тема премијер лига, ко то још прати јбт

хахахахах и то још као 2014/15, посебно за ову сезону хахахах

firmino poceo sad redovno za repku da igra u spicu, u hofenhajmu je isto sjajan bio, asistencije golovi, ubica mali, nadam se da ce biti kurac u liverpulu, kad je glup

Ливерпул је ретардиран клуб, јебеш ми све. А брда их готивим, али брате, 40 милки за лика из Хофенхајма. Да је сад 2009. година платили би Сејада Салиховића 40 милиона контам.

Ливерпул је ретардиран клуб, јебеш ми све.

Najjače je bilo ono za Kerola onomad. Njukasl bio u poziciji da diktira cenu, a oni baš zapenili da njega dovedu. Kao da nisu mogli iz holandske ili francuske lige da dovuku nekog napadača, nego baš Kerola (recimo mogao je Remi, tad je lik igrao za Olimpik iz Marseja). Mora da je bio onaj fazon ''kupujmo domaće'' :-)

Добро, тад су имали фазон 10 сати да доведу замену за Тореса, ту донекле и разумем панику. Ал кад се сетим ко је све плаћен ненормално много... почев од Аквиланија па до Ланета Јовановића. Прошла сезона је комедија за себе.

Ne razumem zašto su uradili to sa Firminom. Mogli su opušteno da dovedu Džeksona Martineza za te pare

Зато што им је скаутинг систем на нивоу Јагодине.

Зато што им је скаутинг систем на нивоу Јагодине.

Usudio bih se da kažem i gori.