Prijava

Nisam video i ne mogu da komentarišem.

Šteta za KPR, ispašće iz lige sad. Nije mu trebao Remi, samo će blejati na klupi, gre'ota za takvog igrača.

Kurtoa (Čeh, Švarcer)

Ivanović - Kejhil (Kristensen) - Teri (Zuma) - Luis (Aspiliketa)

Matić (Ake, Mikel)

Fabregas (Ramires) - Oskar (Van Ginkel)

Širle (Vilian) - Azar (Salah)

Kosta (Remi, Drogba)

Titula 1.20

Venger decxko...

Napadač Olivije Žiru zbog povrede će odsustvovati neko vreme sa terena, pa je moguće da će Venger poslednjeg dana prelaznog roka potražiti pojačanje u napadu.

“Ne želim da obećam nešto za šta nisam siguran da će se dogoditi, što ne zavisi samo od mene. Uz to, nije rešenje uvek kupiti nekoga. Evo, Siti ima mnogo napadača, pa nije dobio Stouk. Fudbal je timski sport“.

Obi Mikel još uvek u Čelsiju, lol. Ja mislio njega utopili fazon Vulverhemptonu ili Bešiktašu za male pare, a lik još uvek igra u PL.

venger je budala covek, jebao ga sanogo bas

celzi bas ima timcinu, mogu da karaju svakog.

да челси се много умастио. јачи су од ситија чак а могу лагано и са реалом и барсом.

Koliko Jedinstvo fejluje u transferima, nevera.
A ovo za Vengera, šta, kao šatro ne može fazon da izdvoji jedno 10-ak milki jevreja (verovatno i manje) da dovede lepo onog Bačuajia (ili kako se već koji kurac čita to jebeno plemensko prezime) i eto ti napadača boljeg od Žirua i Jajoa zajedno? O jačim pojačanjima vrste Bonija da ne pričam. A ako su već hteli nekog sidraša, što se nisu malo tukli s jebenim Evertonom za Lukakua? 'De ćeš bolju i perspektivniju mrcinu od njega?
Stvarno nestvarno deluje toliki amaterizam toliko velikih klubova.

taman mi sad prolazi kroz glavu koliko je covek nerealan. Citave prosle sezone kuknjava sto Ziru nema zamjenu a umoran je i van forme. Podolski kao ne moze da pokrije, nije za centralnog usamljenog spica. Ovogodisnje pojacanje: Sancez od metar i po, jos jedan side striker i sad imaju Volkota Oksa Kazorlu Sanceza Podolskog Gnarbija Kembela koji igraju krila, znaci sedmoricu. Naravno to mu je malo bilo pa je i Ozila stavio tu da igra (koji je posebna prica, nadam se da ce da se povrijedi i da ce da igra Rosicki pa neka zadnji budu). Najave pred sezonu: spremni smo i pokriveni na svim pozicijama. Povrijedi se Ziru - kuknjava nema ko da igra, samo Sanoga imam. Kakva budalcina.

Falkao u junajtedu

falkao di maria runi persi mata najjaci napad u istoriji fudbala i to posle najslabije sezone, pokazuje se kakva smo sila, pisaj po sirotinji

Ко смо то ми? лол

Falkao u junajtedu

što mi junajted liči na barsu... treba im odbrana a kupuju napadače... RODJACI DŽABE VAM FALKAO KAD U ODBRANI IGRA ONAJ IRSKI RNIĆ, DAJTE 5 GOLOVA PRIMIĆETE 6!

svi seru za odbranu... ajde koga biste vi doveli ? ono sto i valja nece da prodaju , ko je lud od ovih najvecih klubova da daje glavne igrace, vecinom kapitene ? roho moze levog stopera , dzouns sredina a smoling desno , dok se ne dovede krsten neki stoper koji ce da drzi sredinu a dzouns ide desno gde je najbolji, ako moze humels sledece sezone, ako ne mozda vlaar , jedine 2 opcije, mislite da oni ne znaju da im trebaju stoperi ?

desi armine nema te na temi kako ide u junajtedu mozeteli izboriti opstanak pozz

dzouns sredina a smoling desno

sudeći po ovoj rečenici junajted ispada iz lige. kurajber da batali cigare i van gal da iskešira 10 milki funti i imaju štopera boljeg od pomenute dvojice

vi ste dobili po glavi 3:1 a cak su opet dzerardu dali penal, tako da strpite se do sledece tekme bice opet po usima

венгер да је паметан да доведе митровића лепо за 8-10 милиона да жиру се никад не врати у поставу.