Prijava

Vlar i Alderveid junajtedu, i Mitrović arsenalu bi rijesili sve probleme

ал без зезања, митар у арсеналу је пун погодак не разумем да они то нису скапирали. ем венгер воли децу, овај још нема 20 година, ем деље, ем је она шпицина робусна то што хоће овај, може да постане ибрахимовић лагано. једни што му је уговор до 2018. ал то се лагано среди исто.

Ma za tipa 12 milki bi ga odmah pustili

Нису ретардирани да га дају испод 20 милиона, кад знају да ће за 5-6 година да буде један од најбољих центарфора у Европи.

које су лобање покуповане овог лета за велике паре и 20 није претерано.

Arsenal od odlaska Anrija ne može naći špica koji može sa velikom verovatnoćom dati 20+ golova u celoj sezoni. Pre više od deset godina su popušili kurčinu sa Rejesom i nastavili istim trendom.

Što kaže David, nije mi jasno kako Venger nije ni bacio oko na Mitra. Klasična devetka, jak, skočan... Taman da je u Arsenalu i da se otrezni Ozil i deli lopte zajedno sa krilima, Mitar bi ubijao.

ja bi im poslo onog sanogoa, decku noge smetaju dok trci

Šta kaže Venger, Siti je dokaz da se ništa ne postiže kupovinom, izgubili su od Stokea..
DA AL ĆE ZATO TEBE DA NAGUZE ZA 2 SEDMICE GOVEDO JEDNO ODVRATNO!

Ejjj jebeni Falcao predje u Junajted koji ne igra ni ligu evrope. A kod Vengera je fora, ček da vidimo dal ćemo da izborimo ligu šampiona to traže igrači ..
Koliko samo Higuaina, Benzema i Kavanija je prošlo a on kao čeka nešto jebem li mu sve mu jebem..

I užasava me taj stav "ubaciću Sanogoa protiv Bajerna, to će biti iznenadjenje joj kako ću ih sjebati. I ne daj bože da pobede tamo neki tim i da Sanogo da gol. Napravio bi onaj njegov šugavi kez sa facom "Jesam vam reko"..
Dečko dao 4 gola Benfici u situacijama gde nije bilo golmana jebenog i kao on je bog on je ćaća. A loptu bi bolje vodio Ben Valas.

Ali, ne bi mi toliko srali o Arsenalu da je pobedio Leicester i Everton..

Nije toliko ni problem napadač koliko je jebeni zadnji vezni.. Ko nema zadnjeg veznog taj ga duva (stara kineska)
Od jebenog Viere nema kršnog dm. Flamini, Denislon, Song i ostali gurbeti koji su igrali nisu ni za Jagodinu kamoli za ligu šampiona i premieršip..
I opet nekad ga usere i pobedi Totenhem i kao toeto i onda dodje Liverpul, Siti i Čelzi i strpa 5,6 komada pa se slikaj rodjak.

Mrzim što navijam za Arsenal od kad znam sebe..

Sto se tice Mitra: Venger je izjavio da mu ne treba taj tip spica, vec neko brz i agilan tipa Sancez. Navodno Ozilu i Vilseru je mnogo lakse da prave akcije i dele lopte takvim igracima.

Ne može takav napadač da igra sam. Nek odluči da li hoće jednog ili dvojicu. Igrač od metar i po ne može sam da bleji u napadu i tačka.

Mal brz i agilan ne može uspeti u Arsenalu..
Kanu, Henry, Adebajor, Van Persie, Bendnter, Žiru sve su to manje više krkani sa tehnikom.
Pokušavalo se sa Volkotom, Aršavniom, Rejesom, Podolskim.. Sve je to loše u toj formaciji sa jednim špicem koji treba da se bije sa dva premirligaška štopera.
Jedino da se vrati na staru 442 formaciju kad su igrali Henry i Bergkamp i ta tako upari Sančeza i Žirua (Kempbela,Volkota ili Podolskog sada) pa da proba. Al znaš kad će to uraditi, sutra malo.
Jednostanvno ne samo u Arsenalu nego je uglavnom sa tom 4231 formacijom ne može mali špic osim ako nije jebeni Suarez bog.

Ех кад се само сетим кад Анри рокне кифлу у О2 дресу, на асистенцију Пиреса, па баци дрес, истролује противничке навијаче, добије жути и не жали се, него преседи следећи меч на трибини због картона. Ово данас све глупи фудбалери и квази дриблери. Неће се поновити такво време више у Арсеналу, ко задњи изађе нек угаси светло.

КПР купио Боринија за 10 милиона фунти. Кад размислиш, Ливерпул је куповином Балотелија успео да се отараси овога, јер је Милан морао да доведе Тореса као замену за Балотелија, што је проузроковало да Мурињо попуни ту рупу довођењем Ремија, а то је натерало КПР да хитно купи неког...

Dileme više nema: Dani Velbek je na lekarskim pregledima u Arsenalu!

Mrzim što navijam za Arsenal od kad znam sebe..

А добро, биће то одличан тандем Велбек-Саного у борби за пласман у квалификације за Лигу Европе.

,,Time is a flat circle''

Izvorima Skaj Sportsa treba verovati, ali dok ne vide igrača u dresu Arsenala svakako će teško biti navijačima Arsenala da poveruju.

Hahaha pa k'o da su najavili fazon Ibru.